Välj din resa

Automation för alla behov

Automatiserade lagertruckar

För att optimera effektiviteten och flexibiliteten i ditt lager, erbjuder vi olika typer av automation. Tack vare våra automatiserade truckar kan du minimera skador och arbetskostnader.

Automatiska vagnar

 • Automatiskt styrd vagn
 • Styrning med magnetisk tejp
 • Upp till 0,75 ton

TAE050 är en kompakt lastbärare som är kostnadseffektiv och enkel att installera genom att den styrs med ett magnetisk tejp på golvet. Denna AGV kan användas för enkel horisontell transport från punkt A till punkt B för att hämta och lämna laster. Den är perfekt för att bogsera upp till 500 kg eller för att bära upp till 140 kg med bultstapling. AGV:n är säker och noggrann tack vare säkerhetsscannern och den har en användarvänlig pekskärm.

BE OM RÅD

Automatiska truckar

 • Automatiskt styrd truck
 • Precis laserstyring
 • Upp till 5,0 ton

Autopilot är tillgänglig i olika modeller beroende på din verksamhet: horisontell transport, stapling eller komplettering. Dessa förarlösa truckar tar över repetitivt arbete mellan produktionslinjer och lagerplatser eller transportörsystem. De garanterar säkerhet tack vare avancerad laserteknologi och de är baserade på standard truckkonstruktioner, så de kan också köras i manuellt läge.

BE OM HJÄLP

Halvautomatiska lastbärare

 • Automatisk pallhantering
 • Lämpliga för kalla och våta miljöer
 • Up to 1,8 t

Toyota Autoshuttle och BT Radioshuttle är halvautomatiska höghastighetslastbärare som arbetar i specialiserade Toyotaställage och styrs med en fjärrkontroll, medan placeringen och hämtningen av pallarna kan göras med en skjutstativtruck eller motviktstruck. Radioshuttle möjliggör lagring med hög densitet och ett maximerat antal pallplatser, vilket sparar utrymme och kostnader.

BE OM RÅD

T-One - vår mjukvara för automation

 • Intelligent automationsprogramvara
 • Optimera - Navigera - Utför
 • In-house utvecklad

T-ONE installeras som ett integrationslager som kommunicerar med Toyota Autopilot och automatiserade styrda truckar (AGV) och din befintliga infrastruktur som lagerhanteringssystem, godsidentifiering och annan materialhanteringsutrustning. Den intelligenta mjukvaran erbjuder operativ robust prestanda och optimerar lagerresursutnyttjandet. Ger dig flexibilitet, jämn integration och ett kontinuerligt flöde av dina operationer.

LÄS MER OM VÅRA SMARTA TRUCKAR
Toyota and Vanderlande offering full automated solutions

Helt automatiserade lösningar

 • Logistikprocessautomatisering
 • I samarbete med Vanderlande
 • För lager- och distributionscenter för alla företag

Tillsammans med vårt systerbolag Vanderlande erbjuder vi ett brett utbud av integrerade helautomatiska lösningar (innovativa system, intelligent programvara och livscykeltjänster) för att implementera snabb, pålitlig och effektiv automatiseringsteknik i din verksamhet.

Läs mer på https://www.vanderlande.com

Kontakta oss om automation

Alla förfrågningar behandlas såklart konfidentiellt i enlighet med vår Privacy Policy.

Läs mer

Förare på en BT Movit Dragtruck

Tillverkning

Ett nyckelområde där vi kan hjälpa dig är tillverkning. Vi är stolta över att alltid leverera de bästa lösningarna för att hjälpa dig införa ett slimmat produktionsflöde.

Läs mer >

Traigo används för att flytta tunnor

Specialister inom din bransch

Vi strävar efter att förstå dina individuella behov, att alltid leverera kvalitet, tillförlitlighet och en individuell lösning för att passa dina exakta krav.

Läs mer >

Toyota Production System

Toyota Production System

Vår produktion präglas av lean-ideologin och vi arbetar enligt ett "pull system", vilket innebär att vi endast producerar mot order.

Läs mer >

Litium-jon-batterier har visat sig vara 30 % mer energieffektiva än blybatterier, vilket i hög grad reducerar CO2-emissioner.

Vårt unika litium-jon-sortiment

Litium-jon-batterier har visat sig vara 30 % mer energieffektiva än blybatterier, vilket i hög grad reducerar CO2-emissioner.

Läs mer >

Ta bort allt