Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Logistik & Transport

Logistik & Transport i Göteborg,  5-7 november 2018

Logistik & Transport är Nordens ledande mässa och konferens (Svenska Mässan i Göteborg) med fokus på alla er som ansvarar för ett varuflöde. Du kan var beslutsfattare på ett varuägande bolag, importör eller exportör av varor. Du kanske är grossist, detaljist, e-handlare eller någonting däremellan. I år utvidgas mässan med ytterligare fokus på intern logistik och truckar.

Toyota Material Handling Sweden på mässan

Kom och besök oss i våra montrar B03:42 och B05:72

Logistik & Transport erbjuder den tyngsta konferensen i branschen. Här diskuteras de senaste problemställningarna och utmaningarna inom logistik och transport. Från omvärldsbevakning till verkliga case. Detta är genvägen till din framtida transport- och logistikstrategi.

 

"Genom att samla framstående företrädare för näringsliv, stora och små företag, forskning och politik vill vi flytta gränsen för nyttjandet av de bästa lösningarna i praktisk funktion och verklighet. Vår ambition är att debattera, utveckla och sprida ”state of the art” lösningar för såväl nordiska som globala varuflöden."

---Logistik & Transport 2018

 

Hämta din biljett här

Heja på oss i Truck SM

Under Logistik & Transport ska Sveriges bästa truckförare utses i Truck SM. Tävlingen arrangeras av MaskinLeverantörerna i samarbete med Transportnytt.

Ungefärliga tävlingstider
5-7 november: försöksheat 1 kl. 10:00-11:00
5-7 november: försöksheat 2 kl. 12:45-13:45
7 november: final kl. 15:00

Truck SM-banan hittar ni i B-hallen på mässan.

 

Kom och heja på oss!

Läs mer om Truck SM här

Framtidens logistiklösningar från Toyota