Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Logistik & Transport

Logistik & Transport  5-7 november 2018

Logistik & Transport är Nordens ledande mässa och konferens med fokus på alla er som ansvarar för ett varuflöde. Du kan var beslutsfattare på ett varuägande bolag, importör eller exportör av varor. Du kanske är grossist, detaljist, e-handlare eller någonting däremellan. I år utvidgas mässan med ytterligare fokus på intern logistik och truckar.

Toyota Material Handling Sweden på mässan

Kom och besök oss i monter B03:42

Logistik & Transport erbjuder den tyngsta konferensen i branschen. Här diskuteras de senaste problemställningarna och utmaningarna inom logistik och transport. Från omvärldsbevakning till verkliga case. Detta är genvägen till din framtida transport- och logistikstrategi.

 

"Genom att samla framstående företrädare för näringsliv, stora och små företag, forskning och politik vill vi flytta gränsen för nyttjandet av de bästa lösningarna i praktisk funktion och verklighet. Vår ambition är att debattera, utveckla och sprida ”state of the art” lösningar för såväl nordiska som globala varuflöden."

---Logistik & Transport 2018

 

Hämta din biljett här

Heja på oss i Truck SM

Under Logistik & Transport ska Sveriges bästa truckförare utses i Truck SM. Tävlingen arrangeras av MaskinLeverantörerna i samarbete med Transportnytt.

Ungefärliga tävlingstider
5-7 november: försöksheat 1 kl. 10:00-11:00
5-7 november: försöksheat 2 kl. 12:45-13:45
7 november: final kl. 15:00

Truck SM-banan hittar ni i B-hallen på mässan.

 

Kom och heja på oss!

Läs mer om Truck SM här

Framtidens logistiklösningar från Toyota