Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Tack alla ni som besvarade Pulsmätaren 2019

Det är roligt att vi fick ett förbättrat resultat jämfört med samma period föregående år. Svaren från Pulsmätaren är nu en viktig källa för förbättring!

86 % besvarade Pulsmätaren i år!

I år genomfördes den femte Pulsmätaren hittills och era svar är mycket värdefulla för oss. Med hjälp av era svar får vi verktyg att förbättra oss. Pulsmätaren är en värdemätare för hur det kändes just då när du besvarade. Tack vare att vi har genomfört Pulsmätaren i fem år och behållit ungefär samma frågor har vi värdefull information att jämföra med.


Positiv utveckling

De frågor som vi har fått tydliga förbättringar på jämfört med föregående år är "Kan du rekommendera TMHSE som arbetsgivare" vilket är vår enskilt viktigaste fråga och som vi har tydligt mål för i vår Vision2020. Vi vill rankas som Sveriges bästa arbetsgivare att arbeta på inom truckbranschen.

I år förbättrade vi oss totalt med +0,4 till 6,8 på en tiogradig skala. Vi har fortfarande en bit kvar innan vi är helt nöjda. Vårt mål är att nå 8,0.

Vi är även glada över att kvalitén i PU-samtalen har förbättrats avsevärt.


Vad händer nu?

Alla chefer har nu fått sitt teams resultat och endast om man har minst fem svarande i sin grupp kan man se sitt resultat, för att säkerställa anonymitet.

Alla chefer kommer nu bjuda in sina team för att diskutera sitt teams resultat och göra en handlingsplan. Dessa handlingsplaner ska cheferna skicka in till HR senast 30 april.

 

Se presentation om Pulsmätaren

Se och lyssna på hela presentationen om Pulsmätare 2019. Länk till T-Sight (via laptop)

Tack för att du bidrar i arbetet med att skapa Sveriges bästa arbetsplats i materialhanteringsbranschen!


/Annika Dörner

Se film