Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Gör ditt livs bästa arbete!

Hos Toyota handlar allting om kvalitet och människor. Endast den bästa talangen för ett jobb eller en funktion kommer att garantera bästa möjliga kvalitet. Och vi är övertygade om att lagarbete till och med ökar kvaliteten till en ännu högre nivå. Djup respekt för varje individ och en passion för planering och kommunikation bygger en plattform på vilken varje person kan uppnå toppresultat att vara stolt över. Tillsammans får vi detta att hända. Är du redo att anta utmaningen att representera Toyota, ett av de största varumärkena i världen?

Vi på Toyota tror på passionerade människor

Intresserad av att göra skillnad tillsammans med oss?

Vår kultur är vad som gör oss unika

  • Med Toyota Industries Corporation som grundades 1926 har vi en lång historia med vårt japanska arv, och vi arbetar fortfarande enligt värderingarna för Toyota Way
  • Vi är inte enbart en del av TICO, världsledande tillverkare inom materialhantering, utan vi är också nära dig, oavsett var du är i Sverige eller övriga Europa.
  • Vi är transparenta, inte endast mot varandra, utan också mot dig, våra kunder och våra leverantörer

Som ett europeiskt företag är vi aktiva i över 30 europeiska länder. I Sverige finns vi representerade över hela landet, med lokal kontakt med våra kunder. I Mjölby i Östergötland finns nordeuropas största tillverkningsenhet av truckar samt det europeiska huvudkontoret med många internationella enheter.

Designer testsitter i en truck

Enda sättet att vara främst inom logistik är att erbjuda kvalitetsprodukter och planera noggrant

  • Det är därför vi producerar våra truckar enligt Toyota Production System (TPS)

  • Vi är experter på att planera varje del av vår organisation

    Som en del av Toyota Industries Corporation representerar Toyota Material Handling ett världsberömt varumärke, välkänt för dess kvalitet som erbjuds av Toyota Production System. Det är därför vi investerar i talanger som kan hjälpa oss att förverkliga detta.

Kvinna som ler

Vi älskar teknologi

  • Vi är stolta över vår historia, men vi ser också alltid framåt mot framtiden
  • Det är därför vi älskar teknologi, eftersom den låter oss ta nästa steg inom logistik och tänka stort ​​​​​​​

Som företag tror vi på våra anställda lika mycket som vi tror på framtida logistiska trender. Det är därför vi lyssnar på våra anställda och ger dem chansen att utveckla sina talanger - och ompröva framtiden. Om du tror att du kan göra en skillnad, tveka inte med att gå med i vårt team.

Två män sitter vid ett bord

Studentmöjligheter

Som en del av Toyota Industries Corporation representerar Toyota Material Handling ett världsberömt varumärke, känt för dess kvalitet som erbjuds av Toyota Production System.

Det är därför vi investerar i talanger som kan hjälpa oss att förverkliga våra målsättningar. Vi är också glada över att arbeta tillsammans med universitet, och vi vill ge unga, begåvade studenter en första möjlighet.

Mer om studentmöjligheter >

Du kanske också är intresserad av

Framtida teknologi

Smart Logistics och Logiconomi ger dig lösningar som finns tillgängliga redan idag och som visar vår vision för framtiden.

Läs mer >
Människor och truckar

Vår syn på hållbar utveckling

Genom vårt eget arbete med hållbar utveckling lär vi oss hur vi genom våra produkter och tjänster kan maximera säkerhet, minimera miljöpåverkan och optimera affärsprocesserna även för våra kunder.

Läs mer >
The Toyota Way är vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

The Toyota Way

Vår vision är att ge dig enastående effektiv materialhantering, vilket vi gör genom att tillämpa våra gemensamma värderingar - the Toyota Way.

Läs mer >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vår produktion präglas av lean-ideologin och vi arbetar enligt ett "pull system", vilket innebär att vi endast producerar mot order.

Läs mer >