Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Toyota Design Center

Vid Toyota Design Center utvecklar vi initiala idéer för Toyotas gaffeltruckar och lagerutformning samtidigt som vi fokuserar på innovation, kvalitet, effektivitet, användarvänlighet och hållbarhet. Inspirerade av Toyotas värderingar å ena sidan, och av industritrender å andra sidan, utvecklar vi lösningar för materialhantering med våra kunder i åtanke.
En man ritar en truck på en vägg

Om Toyota Design Center

Innovativ produktdesign är en heltidsdisciplin, vilket innebär att våra lyftvagnar och truckar är under ständig utveckling.

Vårt designcenter är en kreativ och dynamisk plats där vår engagerade personal jobbar för att flytta dagens materialhantering in i framtiden. Vår design handlar inte bara om estetik, det ska även ge en perfekt balans mellan säkerhet, hållbarhet, produktivitet, körbarhet och enkelhet - Toyotas kärnvärden. Våra kärnvärden är centrala i hela designprocessen och uttrycks slutligen i form och funktion i den slutliga produkten.

Läs mer
TLDC 2020

Toyota Logistics Design Competition

Tävlingen som organiseras vartannat år av Toyota Material Handling Europe, Toyota Logistic Design Competition, är nu öppen för år 2020. Årets tävlingstema är "Baggage handling – can you make it fly?", och fokuserar på bagagehanteringslösningar för flygplatser.

Med miljoner väskor i hantering vid flygplatser över hela världen, varje år, har bagagehantering blivit en stor operation där Toyota Material Handling ökar sitt fokus. Det är därför som Toyota uppmanar alla designstudenter och nyutexaminerade i år över hela världen att komma på en lösning för att förbättra logistiken för bagagehantering på flygplatser. Det kan vara en del eller hela lösningen, från incheckning till bagageinlämning, transport till terminalen, till flygplanet och/eller ankomst vid destinationen.

Till tävlingssidan

Höjdpunkter i vår designhistoria