Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Det här är vi

Vi finns där ni finns - lokalt och globalt för att lösa era behov. Vi är en del av Toyota Material Handling Europe, med försäljnings- och servicenätverk i mer än 30 länder i Europa. Vi tillhör en stor global koncern men arbetar lokalt nära dig som kund. Med ett mål - att hjälpa er effektivisera er interna materialhantering.

Vi finns där ni finns - För att lösa era behov

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning.


Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen.


 I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

Hur vi arbetar

Man arbetar i fabrik

TPS - planering för kvalitet

Vårt svenska sälj- och servicebolag är en del av Toyota Material Handling Europe, med fabriker i Mjölby, Ancenis (Frankrike) och Bologna (Italien) där över 95 % av våra truckar produceras. Härigenom kan vi erbjuda ett brett urval av lagerutrustning och motviktstruckar producerade enligt Toyota Production System (TPS) kvalitetsstandarder.

Läs mer om TPS
Människor sitter vid ett bord

TSC - Passion för människor

Kundnöjdhet är vår främsta prioritet och vi gör allt vi kan för att uppfylla dina förväntningar. Det är därför vi tillämpar Toyota Service Concept, ett strukturerat arbetssätt för att optimera våra tjänster med hjälp av 12 nyckelvärderingar.

Genom att vara i nära kontakt med dig via våra servicetekniker, säljare och kundcentermedarbetare kan vi förstå dina behov och tillhandahålla lösningar, teknologi, energi, service och finansiell flexibilitet som passar din verksamhet.

Läs mer om TSC

The Toyota way

Vår uppgift är att tillföra exceptionell effektivitet i din materialhantering, varför vi tillämpar en uppsättning värderingar som vi kallar Toyota Way. Alla våra anställda tillämpar dessa värderingar, på varje nivå, i deras dagliga uppgifter och i deras relationer med andra.
Genchi Genbutsu
Vi går alltid till källan för att hitta de fakta som behövs för att fatta korrekta beslut och lösa problem.
Kaizen
Genom ständig förbättring försöker vi optimera våra verksamheter.
Challenge
Vi möter alla utmaningar med mod och kreativitet för att upprätthålla vår långsiktiga vision.
Teamwork
Vi stimulerar personlig och professionell tillväxt och vi maximerar både individuell prestanda och lagprestanda.
Respect
Vi respekterar andra och vi gör vårt bästa för att skapa ett ömsesidigt förtroende.

Vårt nätverk

Över 100 års historia

Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Toyota Material Handlings historia