Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Det här är vi

Vi finns där ni finns - lokalt och globalt för att lösa era behov. Vi är en del av Toyota Material Handling Europe, med försäljnings- och servicenätverk i mer än 30 länder i Europa. Vi tillhör en stor global koncern men arbetar lokalt nära dig som kund. Med ett mål - att hjälpa er effektivisera er interna materialhantering.

Vi finns där ni finns - För att lösa era behov

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning.


Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen.


 I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

Man arbetar i fabrik

Planering för kvalitet. Alltid

Vårt svenska sälj- och servicebolag är en del av Toyota Material Handling Europe, med fabriker i Mjölby, Ancenis (Frankrike) och Bologna (Italien) där över 95 % av våra truckar produceras. Härigenom kan vi erbjuda ett brett urval av lagerutrustning och motviktstruckar producerade enligt Toyota Production System (TPS) kvalitetsstandarder.

Läs mer om Toyota Production System >

Människor sitter vid ett bord

Passion för människor

Vår främsta prioritet är våra kunder. Genom att vara i nära kontakt med dig via våra servicetekniker, säljare och kundcentermedarbetare kan vi förstå dina behov och tillhandahålla lösningar, teknologi, energi, service och finansiell flexibilitet som passar din verksamhet.

Vi kan göra detta genom att arbeta enligt TPS och lean i våra fabriker, genom TSC (Toyota Service Concept), teamwork och genom att sträva efter ständiga förbättringar.

Hur vi arbetar med Toyota Service Concept  >

Vårt nätverk

The Toyota way

Vår uppgift är att tillföra exceptionell effektivitet i din materialhantering, varför vi tillämpar en uppsättning värderingar som vi kallar Toyota Way. Alla våra anställda tillämpar dessa värderingar, på varje nivå, i deras dagliga uppgifter och i deras relationer med andra.
Genchi Genbutsu
Vi går alltid till källan för att hitta de fakta som behövs för att fatta korrekta beslut och lösa problem.
Kaizen
Genom ständig förbättring försöker vi optimera våra verksamheter.
Challenge
Vi möter alla utmaningar med mod och kreativitet för att upprätthålla vår långsiktiga vision.
Teamwork
Vi stimulerar personlig och professionell tillväxt och vi maximerar både individuell prestanda och lagprestanda.
Respect
Vi respekterar andra och vi gör vårt bästa för att skapa ett ömsesidigt förtroende.

Över 100 års erfarenhet av kombinerad materialhantering

Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Toyota Material Handlings historia

Du kanske också är intresserad av

Framtida teknologi

Smart Logistics och Logiconomi ger dig lösningar som finns tillgängliga redan idag och som visar vår vision för framtiden.

Läs mer >
Hand som ritar en truck

Designhistoria

Inspirerade av Toyotas värderingar å ena sidan, och av industritrender å andra sidan, utvecklar vi lösningar för materialhantering med våra kunder i åtanke.

Läs mer >
BT Optio L-serien används frekvent vid hantering av snabbrörliga konsumtionsvaror

Vårt produktutbud

Ta en titt på hela vårt sortiment av truckar som inkluderar skjutstativtruckar, staplare, smalgångs- och motviktstruckar, lyftvagnar, låglyftare och automatiska truckar.

Läs mer >
Glada medarbetare

Bli en del av Toyota

Vi vill arbeta med människor som är lika hängivna när det gäller logistik och teknologi som vi.

Läs mer >