Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

The Smart Logistics Challenge. How to deliver, tomorrow

Smart Logistics Challenge: vi söker unga talanger som vill förändra industrin

Materialhanteringsbranschen har varit en tyst hjälte i vår ekonomi och i vårt samhälle. Trots att branschen möjliggör såväl e-handel som Industri 4.0 är branschen fortfarande relativt okänd för många av oss. Därför bjuder Toyota Material Handling in studenter att lära känna vår bransch. Vi har behov av hjälp av de bästa och smartaste unga talangerna för att nå vårt gemensamma mål "deliver tomorrow"!
Studenttävling via FEM

"The Smart Logistics Challenge" bjuder in de bästa och smartaste unga studenterna vid europeiska universitet att lära känna materialhanteringsbranschen. Vi möjliggör både e-handel och Industri 4.0, och har ett gemensamt mål; "deliver tomorrow".

The Smart Logistics Challenge ber studenterna att ta sig an en av tre fallstudier: "Enablers of E-commerce", "Cobotics in Logistics 4.0", eller "Logistics in a Sharing Economy" – var och en kräver ett framtidstänk och ett lösningsorienterat tillvägagångssätt.

Är du blivande ingenjör eller ekonom? Då är det dig vi söker! Det krävs en holistisk syn och en varierad kompetensbas för att fortsätta att vara konkurrenskraftig i vår bransch.

Tävlingsbidrag från europeiska studenter välkomnas fram till den 30:e mars 2018. 30 finalister går vidare till nästa etapp, där de får en branschexpert som mentor så att deras idéer kan förverkligas.
Se till att lämna ditt tävlingsbidrag i tid!

De sex vinnarna får betald praktik hos ett av partnerföretagen och en VIP-inbjudan till FEM Congress –  den ledande europeiska kongressen för materialhanteringsbranschen. En prisutdelningsceremoni kommer att belysa studenternas prestationer inför branschens företagsledare, medan specialevenemang, som vd-luncher, galamiddagar och guidad tur kommer att göra denna resa till ett unikt tillfälle för studenterna att knyta kontakter inför en lyckad karriär i denna dynamiska bransch. Är du den vi söker?

Delta i dialogen på sociala medier genom att använda taggen #DeliverTomorrow.

Ansök nu >

Du kanske också är intresserad av

Framtida teknologi

Smart Logistics och Logiconomi ger dig lösningar som finns tillgängliga redan idag och som visar vår vision för framtiden.

Läs mer >
BT Optio L-serien används frekvent vid hantering av snabbrörliga konsumtionsvaror

Vårt produktutbud

Ta en titt på hela vårt sortiment av truckar som inkluderar skjutstativtruckar, staplare, smalgångs- och motviktstruckar, lyftvagnar, låglyftare och automatiska truckar.

Läs mer >
The Toyota Way är vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

The Toyota Way

Vår vision är att ge dig enastående effektiv materialhantering, vilket vi gör genom att tillämpa våra gemensamma värderingar - the Toyota Way.

Läs mer >