Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Toyota Tonero 3.5t

Toyotatruckar håller ölet flytande på Hofbräu München

Toyota Tonero motviktstruckar har hjälpt kunder över hela Europa att hålla verksamheten i rörelse, mycket tack vare feedback från våra kunder under tio års tid, vilket kontinuerligt har lett till förbättring på hela sortimentet.

Fakta & siffror

  • Företag: Hofbräu München
  • Plats: München, Tyskland
  • Bransch: Dryckesindustrin
  • Applikationer: lastning och lossning
  • Skift: 3

Om Hofbräu München

Bryggeriet grundades 1589 och har definierat ölkulturen i München och växer fortfarande med en årlig procentsats på 5%. Varje år producerar Hofbräu München cirka 33 miljoner liter öl, varav hälften exporteras till cirka 40 länder över hela världen. För att hålla fast vid den höga efterfrågan, särskilt under högsäsongen på sommaren, är mervärdekedjan vid Hofbräu München planerad in i minsta detalj.

Ölen bryggs, fylls, lagras, lastas på plats och hanteras av Toyota-truckar. De elektriska Toyota Traigo-truckarna och de motordrivna Toyota Tonero-truckarna lastar 2000 pallar varje dag och lagrar fyllda containers, som är redo att skickas till kunder.

Motordrivna motviktstruckar

Att möta höga förväntningar

För att säkerställa att ingen ska gå torr, särskilt under sommaren, går produktionen med gaffeltruckarna i 3 skift dygnet runt, och når över 2000 driftstimmar. "Truckarna i vårt logistikcenter behöver täcka långa sträckor samtidigt som de utför ett stort antal höjnings- och sänkningstillämpningar. Det är därför viktigt att de klarar av den kontinuerliga arbetsbelastningen och uppfyller våra höga krav", förklarar Jürgen Breitsameter, Materials & Logistics Manager på Hofbräu München.

Förarkomfort - även under de svåraste förhållandena

"Det är viktigt för oss att våra förare erbjuds god ergonomi och komfort, vilket har en positiv inverkan på deras hälsa, "fortsätter Breitsameter. "För att arbeta ute under de kalla vintermånaderna, är sätena utrustade med sittvärme."

Tonero-truck med I_Site fleet management system

Helt enkelt säkert & effektivt med I_Site

För att optimera arbetsflödet beslutade Hofbräu München att implementera I_Site Fleet Management System. I_Site ger dem information om trucknyttjande, förarinformation, säkerhetskontroller, batteriinformation och krockmeddelanden.

"Det faktum att vi kan spåra detta från våra egna skrivbord eller telefoner är otroligt smidigt och effektivt. Att till exempel kunna se driftstimmarna med ett musklick, är en stor fördel när man gör inventeringen på lagret i slutet av året. "

Lita på Toyota

Hofbräu München valde ett långtidskontrakt med Toyota, inkluderande ett fullservicepaket. "Vi kan enkelt ringa till vår tekniker när någonting uppstår: det är väldigt flexibelt och vi betalar endast vår månadskostnad, vilket underlättar för oss. Under åren har vårt förtroende för Toyota bara ökat, eftersom tjänsten helt enkelt är enastående ", avslutar Breitsameter.

I_Site ansluter din maskinpark.

I_Site Fleet Management

I_Site kopplar upp din maskinpark, samlar in data, ger dig en översikt över vad som händer och talar om hur du kan optimera din verksamhet.

Läs mer >
Motviktstruckar med förbränningsmotor

Motviktstruckar med förbränningsmotor

Designad för lätt, medelhög och tung hantering av material, erbjuder dessa truckar snabbare acceleration och lyfthastigheter, vilket ökar produktiviteten.

Läs mer >
Elektriska motviktstruckar

Elektriska motviktstruckar

Våra elektriska motviktstruckar är lämpliga för en mängd olika inomhus- och utomhusaktiviteter.

Läs mer >
Traigo används för att flytta tunnor

Specialister inom din bransch

Vi strävar efter att förstå dina individuella behov, att alltid leverera kvalitet, tillförlitlighet och en individuell lösning för att passa dina exakta krav.

Läs mer >