Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Uppradning av Levio, Traigo 80 and Tonero

Toyota Material Handling Wins Triple Award

De kräsna experterna i IF Design Award juryn tilldelar BT Levio P, Traigo 80 och Tonero iF Design Award 2015.

Med ökande konkurrens inom designområdet blir det allt svårare att klara granskningen från den internationella juryn. I år kom bidrag från över 60 länder. Därför är det extra glädjande att få inte mindre än tre prestigefyllda vinster i iF Design Award för 2015.

Det internationella erkännandet bekräftar att vår design är baserad på sunda principer. Medan estetik genomsyrar allt vi gör, finns det också ett antal kärnvärden som ligger till grund våra designinsatser. En av dem är enkelhet. En annan är körbarhet - idén om att sätta förarens behov främst. Vi vill att alla förare ska känna sig lika bekväma när de använder våra produkter.

Global design

Som ett resultat av Toyotas globala designarbete är de uppmärksammade truckarna designade i olika delar av världen. Låglyftaren BT Levio P och den eldrivna motviktstrucken Traigo 80 skapades i vårt europeiska designcenter som är baserat i Mjölby . Härifrån drivs såväl europeiskt som globalt designarbete. Vår tredje pristagare, förbränningsdrivna motviktstrucken Tonero 3,5-8,0 utvecklades vid designkontoret i Japan. De tre fordonen delar våra kärnvärden och vårt globala designspråk.

"Med tanke på all tid och kraft som läggs ner för att designa en kvalitetstruck så är det oerhört givande att få - inte bara en, utan tre - utmärkelser för enastående design." säger Magnus Oliveira Andersson, Head of Design på Toyota Material Handling Europe.

Priscermonin äger rum den 27 februari 2015 på BMW Welt i München. Produkterna kommer att finnas på utställningen iF Design Exhibition i Hamburg från 18 juni till 20 september i år.

Presskontakt

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden

Sara Anderberg
Skicka e-post
Tel.: 0142-862 28
Mobil: 0730-78 91 34

Toyota Material Handling Sweden

Karin Lundström
Skicka e-post

Tel.:08-704 42 01
Mobil: 070-527 81 51

Du kanske också gillar

Förare kör plocktrucken BT Optio

Vårt produktutbud

Ta en titt på hela vårt sortiment av lagertruckar, motviktstruckar och automatiserade truckar.

Läs mer >
Hand som ritar en truck

Designhistoria

Inspirerade av Toyotas värderingar å ena sidan, och av industritrender å andra sidan, utvecklar vi lösningar för materialhantering med våra kunder i åtanke.

Läs mer >
Litium-jon-batterier har visat sig vara 30 % mer energieffektiva än blybatterier, vilket i hög grad reducerar CO2-emissioner.

Vårt unika litium-jon-sortiment

Litium-jon-batterier har visat sig vara 30 % mer energieffektiva än blybatterier, vilket i hög grad reducerar CO2-emissioner.

Läs mer >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vår produktion präglas av lean-ideologin och vi arbetar enligt ett "pull system", vilket innebär att vi endast producerar mot order.

Läs mer >