Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Toyota Design Center

Vid Toyota Design Center utvecklar vi initiala idéer för Toyotas gaffeltruckar och lagerutformning samtidigt som vi fokuserar på innovation, kvalitet, effektivitet, användarvänlighet och hållbarhet. Inspirerade av Toyotas värderingar å ena sidan, och av industritrender å andra sidan, utvecklar vi lösningar för materialhantering med våra kunder i åtanke.
En man ritar en truck på en vägg

Om Toyota Design Center

Innovativ produktdesign är en heltidsdisciplin, vilket innebär att våra lyftvagnar och truckar är under ständig utveckling.

Vårt designcenter är en kreativ och dynamisk plats där vår engagerade personal jobbar för att flytta dagens materialhantering in i framtiden. Vår design handlar inte bara om estetik, det ska även ge en perfekt balans mellan säkerhet, hållbarhet, produktivitet, körbarhet och enkelhet - Toyotas kärnvärden. Våra kärnvärden är centrala i hela designprocessen och uttrycks slutligen i form och funktion i den slutliga produkten.

Läs mer
Design teamet betygsätter skisser

Toyota Logistics Design Competition

Vår inställning till design är enkel. Vi välkomnar hela tiden nya talanger, utforskar nya visioner och uppmuntrar öppna sinnen.

Vår strävan efter morgondagens lösningar inspirerade oss att lansera Toyota Logistics Design Competition för designstudenter. För att kunna vara före vår tid är vi beroende av de duktigaste och mest framsynta industridesigner och formgivare av maskiner för materialhantering.

 

Till tävlingssidan

Höjdpunkter i vår designhistoria