Jobba hos oss!

Hos Toyota handlar allting om kvalitet och människor. Endast den bästa talangen för ett jobb eller en funktion kommer att garantera bästa möjliga kvalitet. Och vi är övertygade om att lagarbete till och med ökar kvaliteten till en ännu högre nivå. Djup respekt för varje individ och en passion för planering och kommunikation bygger en plattform på vilken varje person kan uppnå toppresultat att vara stolt över. Tillsammans får vi detta att hända. Är du redo att anta utmaningen att representera Toyota, ett av de största varumärkena i världen?

Vi erbjuder tjänster inom många områden

Service

Som servicetekniker jobbar du självständigt och kundnära. Din viktigaste uppgift är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar.

För att trivas som servicetekniker bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett stort tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till våra kunder. Vi vet att truckens tillförlitlighet ger nöjda kunder.

Som servicetekniker arbetar du nära våra kunder och med möjlighet att arbeta nära din bostad.

Se var vi söker servicetekniker just nu

Försäljning

Som säljare jobbar du självständigt med hela vårt produkt- och tjänsteutbud. Försäljningen är komplex och du behöver vara lyhörd för att hitta rätt lösningar till våra kunder och kunna jobba långsiktigt.

Du ansvarar för försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar samt tillhörande serviceavtal och en rad andra tjänster och lösningar som vi erbjuder. Vi har kunder inom alla branscher, allt från den lilla butiken till riktigt stora företag med hundratals truckar. Detta gör ditt jobb som säljare varierande och du möter människor inom många olika befattningar och branscher.

Är du redo att anta utmaningen att representera Toyota, ett av de största varumärkena i världen?

SE ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Konstruktion och tillverkning

Har du förmågan att väga in alla aspekter i din konstruktion? Kvalitet, kostnad, finansiering, prestanda, säkerhet, design, ergonomi, körkänsla och produktionsteknologi – och att trucken är enkel att serva och återvinna?

Som konstruktör täcker ditt ansvar hela projektet: från idé till slutprodukt. ​​​​​​​

Bli en av oss och arbeta som ingenjör, utvecklare av hydraulik eller programvara, testingenjör, beräkningsingenjör, maskinchef eller projektledare: möjligheterna är oändliga!

Vår tillverkning är placerad i Mjölby

SE ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Övriga tjänster

I Mjölby i Östergötland finns huvudkontoret för Europa. Här finns tjänster inom marknadsföring, ekonomi, produktdesign m.m.

I Mjölby finns även tillverkningen av våra lagertruckar och lyftvagnar. Förutom produktion och produktutveckling finns här HR och inköp.

Inom vår svenska sälj- och serviceorganisation har vi en bredd av medarbetare med viktiga stödfunktioner för att underlätta våra säljares och serviceteknikers arbete hos våra kunder. Bland annat på våra kundcenter i Stockholm/Solna samt i vårt logistikcentrum TruckHuset i Mjölby.

Vill du medverka till vår framgång? Hos oss kan du välja mellan många karriärbanor. Oavsett var din talang ligger så älskar vi engagerade medarbetare och ledare.

SE ALLA LEDIGA TJÄNSTER
Två män sitter vid ett bord

Studentmöjligheter

Som en del av Toyota Industries Corporation representerar Toyota Material Handling ett världsberömt varumärke, känt för dess kvalitet som erbjuds av Toyota Production System.

Det är därför vi investerar i talanger som kan hjälpa oss att förverkliga våra målsättningar. Vi är också glada över att arbeta tillsammans med universitet, och vi vill ge unga, begåvade studenter en första möjlighet.

LÄS MER

Vad är speciellt med Toyota?

Vår kultur är vad som gör oss unika

  • Med Toyota Industries Corporation som grundades 1926 har vi en lång historia med vårt japanska arv, och vi arbetar fortfarande enligt värderingarna för Toyota Way.
  • Vi är inte enbart en del av TICO, världsledande tillverkare inom materialhantering, utan vi är också nära dig, oavsett var du är i Sverige eller övriga Europa.
  • Vi är transparenta, inte endast mot varandra, utan också mot dig, våra kunder och våra leverantörer.

Som ett europeiskt företag är vi aktiva i över 30 europeiska länder. I Sverige finns vi representerade över hela landet, med lokal kontakt med våra kunder. I Mjölby i Östergötland finns nordeuropas största tillverkningsenhet av truckar samt det europeiska huvudkontoret med många internationella enheter.

Kvinna som ler

Vi älskar teknologi och erbjuder kvalitetsprodukter

  • Som en del av Toyota Industries Corporation representerar Toyota Material Handling ett världsberömt varumärke, välkänt för dess kvalitet som ges tack vare Toyota Production System Vi är stolta över vår historia, men vi ser också alltid framåt mot framtiden.
  • Det är därför vi älskar teknologi, eftersom det låter oss ta nästa steg inom logistik och att tänka stort.

Som företag tror vi på våra anställda lika mycket som vi tror på framtida logistiska trender. Det är därför vi lyssnar på våra anställda och ger dem chansen att utveckla sina talanger - och ompröva framtiden. Om du tror att du kan göra en skillnad, tveka inte med att gå med i vårt team.

Ta bort allt