Servicetekniker

Just nu söker vi servicetekniker i Järfälla/Kungsängen och Jordbro. Vi söker också en servicetekniker med teamledaruppdrag i Finspång. Läs mer nedan.

Ansök här

Läs vår sekretesspolicy för att få mer information om våra sekretessrutiner och våra metoder för att skydda och respektera din inegritet.

Gillar du att skruva? 

Är du den som får vänner och bekanta att trivas och som alltid ställer upp när det behövs? Ser du plattan och din smartphone som dina naturliga följeslagare och är Youtube din vän i nöd när du får problem? Får du energi av att sticka ut och springa eller är aktiv på annat sätt? Känner du igen dig i något av ovan, då tror vi att du är en av oss!

Vi erbjuder ett fritt spännande arbete med många trevliga möten ute hos våra kunder, där du får egen servicebil, fast lön med individuell bonus.

Som servicetekniker jobbar du självständigt och kundnära. Din viktigaste uppgift är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar.

För att trivas som servicetekniker bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett stort tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till våra kunder. Vi vet att truckens tillförlitlighet ger nöjda kunder.

Som servicetekniker arbetar du nära våra kunder och med möjlighet att arbeta nära din bostad

Servicetekniker med Teamledaruppdrag till Finspång med omnejd

Vi söker nu en erfaren servicetekniker med teamledaruppdrag till Finspång-Norrköping med bas i Finspång för att förstärka servicegraden mot våra kunder i region Östergötland. 

Din roll som Teamledare innebär att

 • samarbete direkt med servicechefen med särskilda uppdrag/inriktningar
 • fånga upp problem eller förbättringsförslag i vardagen och lösa dessa eller föra dem vidare in i organisationen
 • se vem som behöver stöttning både vad gäller verktyg och utbildning för att höja teamets kompetens
 • vara teamets språkrör mot servicechef för att tillsammans hitta vägar för att höja motivationen inom teamet
 • agera som ambassadör och som en förlängd arm ut till tekniker i teamet för de koncept som Toyota står för som Toyota Way, 5S, ASEC m.m.

Teamledarrollen utgör ungefär 25 % av din arbetstid.  Resterande tid arbetar du som servicetekniker, ute hos våra kunder. I Rollen som teamledare ingår inte personalansvar. 

Arbetsuppgifter som ambulerande servicetekniker

Förebyggande underhåll samt reparationer på Toyotas och främmande fabrikanters entreprenads och industriella gaffeltruckar med inriktning på den tyngre segmentet. Våra serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att våra truckar fungerar på ett sådant sätt att vi överträffar kundens förväntningar.

Din profil

Vi söker en erfaren, engagerad och driven person med eget teknikintresse samt datorvana. 

Vi söker Dig:

 • med erfarenhet av entreprenad, lastbilar eller likvärdig erfarenhet
 • med utbildning inom fordon/lastbil/entreprenad eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • har problemlösningsförmåga, kan förutse och prioritera uppgifter samt ser till att dessa utförs
 • som är positiv, lösningsorienterad, noggrann och säkerhetsmedveten
 • som är van att använda dator i jobbet
 • som värdesätter självständigt arbete 

För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och förstå vikten av att vårda relationen till kunden. 

Erfarenhet och tidigare vana att arbeta med dieselmotorer samt tyngre truckar är meriterande samt kunskap om hydraulik, fordons-el och mekanik. 

Vi söker dig som hanterar engelska eftersom de flesta av våra truckars manualer är på engelska. B-körkort och en trygghet i att arbeta självständigt är ett krav då arbetet är förenat med en del resande.  

Vi tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver. Lämplig bostadsort är i Finspång med omnejd, där de flesta kunderna finns. 

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ansvarig Servicechef Graeme McKenzie på 072-247 45 20. 

 

Ta bort allt