Servicetekniker

Just nu söker vi inga servicetekniker.

Ansök här

Läs vår sekretesspolicy för att få mer information om våra sekretessrutiner och våra metoder för att skydda och respektera din inegritet.

Jobba som servicetekniker

Truckarna som vi levererar ingår som en viktig del i våra kunders verksamhet inom tillverkningsindustrin och distributionsprocessen. Våra serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar.

Din profil

Vi söker en engagerad och driven person med eget teknikintresse samt datorvana.

Vi söker dig:

  • med fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden
  • som är van att använda dator i jobbet
  • som värdesätter självständigt arbete
  • som är uthållig
  • har förmågan att förutse och prioritera uppgifter samt att se till att dessa utförs

För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar eller servicejobb i fält är meriterande samt kunskaper om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner. Vi söker dig som hanterar engelska eftersom de flesta av våra truckars manualer är på engelska. B-körkort och en trygghet i att arbeta självständigt är ett krav, då arbetet är förenat med en del resande.

Vi erbjuder ett fritt spännande arbete med många trevliga möten ute hos våra kunder, där du får egen servicebil, fast lön med individuell bonus.

Som servicetekniker jobbar du självständigt och kundnära. Din viktigaste uppgift är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar. Vi tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver. 

 

Har du frågor kring tjänsten kontakta

Hälsingland: Johan Andrén (Team Manager Service) tel: 076-705 47 70

Blekinge/Östra Småland: Thim Lagestig (Team Manager Service) tel: 070-284 67 91

Jaana Benjaminsson - servicetekniker på Ringhals

Jaana är, tillsammans med en kollega, främst stationerad som servicetekniker på Ringhals kärnkraftverk mellan Varberg och Kungsbacka. Fordonsparken består av cirka 180 maskiner; truckar, golfbilar och specialbyggda fordon. Mellan varven är hon ute på serviceuppdrag även hos andra kunder.

Vad är bäst med jobbet?

"Att jobbet innebär frihet under ansvar och att kunderna är så trevliga” säger Jaana.”Hos min kund har alla fordon sin förare, vilket medför mycket kundkontakt. De vet vem jag är, vilket är en fördel. Och det finns alltid hjälp att få från mina kollegor. Vi löser allt ihop. Jag gillar människor och att laga saker.”

Läs hela intervjun med Jaana

Lenny Green - servicetekniker i England

Lenny vann 2019 års Service Skills Contest inom lagertruckar. Han har jobbat på Toyota i 8 år men började som målare. Så småningom tog han sig upp till servicetekniker, specialiserad på både lager och motviktstruckar. Lenny är en fan av motorsport och bygger för närvarande en racerbil på fritiden.

Vad är bäst med jobbet?

"Jag gillar utmaningen, att fastna med ett problem för att sedan kunna säga: Jag fixade det! Varje dag är en ny utmaning med en ny truck. Jag är aldrig uttråkad eftersom jag lär mig något nytt varje dag"

Ta bort allt