Halvautomatisk högdensitetslagring

Toyota erbjuder en skyttellösning inklusive skyttelställage:

Automatiserad skyttel

  • upp till 1800 kg lastkapacitet
  • olika lastbärare

Toyota skyttelställage

  • ställage utan gångar
  • smart användning av utrymmet

Radio Shuttle under användning

Denna djuplagringslösning med hög densitet använder halvautomatiserade skyttlar för att lagra och hämta palleterade varor från ställage. Skyttlarna placeras i ställaget med hjälp av gaffeltruckar. Förarna sparar mycket tid eftersom de bara behöver ta med pallarna till främre platsen i ställaget. Medan skytteln transporterar pallen till sitt slutliga läge kan trucksföraren hämta nästa pall. På så sätt kan en förare hantera fler pallar snabbare, vilket ökar produktiviteten och minskar driftskostnaderna.

Säkerhet

Varje Radio Shuttle är utrustad med funktioner som varningslampor, ljudsignaler, ljusa och tydliga indikationssystem och ett laserscannersäkerhetssystem. Den är certifierad i enlighet med EN 13849-1: 2008.

Anslutning

Toyota Radio Shuttle är förberedd för Industri 4.0 med WiFi, RFID och WMS. Det finns en fjärrstyrd kommunikation mellan trucken och skytteln med en "one-push-funktion" som kan hantera ett obegränsat antal skyttlar.

Produktivitet

Räls och vägledningsremsor hjälper gaffeltruckarna att snabbt och enkelt placera skyttlarna. Radioshuttle fungerar med olika lastbärare och kan fungera >8 timmar med standardbatterier och >16 timmar med litiumjon-batterier.

Mer om våra ställagelösningar >>

Laddning

Toyotas Radio Shuttle laddstation möjliggör snabb och enkel laddning av batterierna. Varje station kan hantera 2 batteripaket (4 batterikassetter). Dessa kassetter placeras i lådor. När lådan är stängd startar laddningen. Displayen visar laddningsstatus.

Fryslager

Skyttlarna kan fungera i temperaturer ner till -30 ° C. Förvaring med hög densitet är idealisk för kyllagring, eftersom pallplatser i kalla områden är dyra.

6 tips för att tänka Lean i fryslager >>

 

Kontakta oss

Har du läst så här långt?

Ta bort allt