Matthias Fischer CEO & President Toyota Material Handling Europe

"Kvalitet är nyckeln för att hålla ditt företag i rörelse. Låt oss tillsammans sträva efter noll stillestånd, olyckor och kolutsläpp." Matthias Fischer, VD och VD Toyota Material Handling Europe

Vår syn på hållbar utveckling

Vi strävar efter att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för din materialhantering. Det är därför vi erbjuder öppenhet så att du kan vara säker på att vi optimerar din verksamhet. Eftersom 1 av 10 stora olyckor som inträffar inom den europeiska tillverkningsindustrin sker med materialhanteringsutrustning och 80% av dessa olyckor orsakas av bristande säkerhetsbeteende, vill vi hjälpa dig att skapa en säker arbetsmiljö. I fyra steg, från ledarskap till undervisning i säkerhet, strävar vi efter att uppnå noll olyckor.

Zero Muda är vår vision

"Genom tillverkning ska vi bidra till samhället och världen." Dessa ord från vår grundare Sakichi Toyoda inspirerade oss när vi utvecklade vår skärpta strategi, vilket sätter kvalitet i hjärtat av allt vi gör. Det gäller hur vi arbetar med våra affärspartners, våra människor och med miljön.

MAXIMERA KVALITET OCH KUNDSÄKERHET
Vår nya affärsstrategi fokuserar på kvaliteten på våra produkter, våra lösningar och kundupplevelsen. Våra produkter har fått 26 internationella designpriser under de senaste 10 åren. Våra kvalitetsexperter besöker hundratals leverantörer varje år för att se till att de är med oss ​​på kvalitetsresan. Vi fortsätter att stärka våra kapaciteter inom TPS och i operatörsutbildning som ett ramverk för att samarbeta med våra kunder så att de kan lära av vår resa till bättre kvalitet och säkerhet.

OPTIMERA MÖJLIGHETERNA FÖR VÅRA MEDARBETARE ATT VÄXA
Genom vår folkstrategi ser vi till att varje lokalt företag identifierar och adresserar lokala prioriteringar för att locka och behålla begåvade människor. Sedan 2014 har vi utbildat över 300 ledare för att anta en mer coachande ledarstil, så att människor kan utvecklas. Varje år arrangerar vi flera tävlingar för att fira excellens i några av våra kärnprofessioner: designers, svetsare, säljare och servicetekniker. Vi är partner i EU: s OSHA-kampanjer för "hälsosamma arbetsplatser" sedan 2010, och flera av våra enheter har sedan dess märkbart förbättrat prestanda för hälsa och säkerhet. Våra Toyota-värden ger alltid våra team möjlighet att hitta bättre sätt att arbeta på.

MINIMERA MILJÖPÅVERKAN

Vi har minskat koldioxidutsläppen från tillverkning betydligt, medan vår verksamhet växer och siktar på att endast använda förnybar el år 2021. I Sverige och i vår största fabrik håller vi på att byta  från LPG till biogas. Genom dessa åtgärder siktar vi på att aktivt bidra till att TICO upprätthåller sitt globala ledarskap med ett dubbel A-betyg från CDP för klimatförändring och vatten. Vi granskar kontinuerligt vårt erbjudande om produkter och tjänster för att hjälpa våra kunder att uppnå sina egna mål för minskning av utsläpp.

ÖVERSIKT OCH ANSVAR
Som en del av Toyota Industries Corporation stöder vi också FN: s mål för hållbar utveckling i linje med TICO: s Vision 2030. Vi använder EcoVadis utvärderingar från tredje part för att effektivisera transparens för våra största kunder och för att driva prestanda i vårt nätverk. Med både Toyota Material Handling Europe och 15 av 24 lokala enheter som uppnår EcoVadis Gold-nivå är vi på god väg att sätta Guld som en minimistandard för alla Toyota Material Handling fram till 2021.

Matthias Fischer
VD och koncernchef Toyota Material Handling Europe

Läs vår Hållbarhetsrapport

Nedladdningsbara certifikat - ISO / OHSAS

Klicka på en pinnål för att visa och ladda ner miljö- och kvalitetscertifikaten som finns tillgängliga för vårt svenska säljbolag samt europeiska fabriker.

TMH Sweden

Toyota Material Handling 
Solna Gate, Hemvärnsgatan 9, 171 54 Solna

 

Download:
ISO 9001 / 14001 Svenska

ISO 9001 / 14001 English

Mjölby factory

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
Svarvargatan 8, 595 35 Mjölby, Sweden

Download:
ISO 9001 och ISO 14001
OHSAS 45001

Download Policies:
Quality Policy
Environmental Policy
Occupational Health and Safety Policy 

Fabriken i Ancenis

Toyota Material Handling France
Z.A.C. de l'Aeropole, 44150 Ancenis

 

Download:
ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001

Ferrara factory

Lift Truck Equipment S.p.A.
Via Caravaggio, 6, 44020 Ostellato, Ferrara

 

Download:
ISO 9001
ISO 14001
ISO 50001
OHSAS 18001

Fabriken i Bologna

TMHE Bologna factory
Via Persicetana Vecchia, 10, 40132 Bologna

 

Download:
ISO 9001
ISO 14001
ISO 50001
OHSAS 18001

Certifikat

Här hittar du kvalitets-, miljö-, energi och säkerhetscertifikat för våra europeiska fabriker samt för vårt svenska säljbolag.

Nedladdningar

Du kanske också gillar

kvinna kör en Toyotatruck

Förarutbildningar

Upptäck hur förarutbildningar kan förbättra er säkerhet och produktivitet i ert företag.

Läs mer >

Illustration med två människor

Hälsosamma arbetsplatser

Med 2016-2017 års kampanj strävar vi, tillsammans med EU-OSHA, för en hälsosam och produktiv arbetsmiljö för alla åldrar. 

Läs mer >

Klocka som visar hur vi jobbar med service.

Toyota Service Concept

Vi uttrycker vår passion för service med Toyota Service Concept, ett strukturerat tillvägagångsätt för att optimera våra tjänster. 

Litium-jon-batterier har visat sig vara 30 % mer energieffektiva än blybatterier, vilket i hög grad reducerar CO2-emissioner.

Vårt unika litium-jon-sortiment

Litium-jon-batterier har visat sig vara 30 % mer energieffektiva än blybatterier, vilket i hög grad reducerar CO2-emissioner.

Läs mer >

Ta bort allt