Truckbyte

Ni skickar in en förfrågan i formuläret nedan och vi ser över om vi kan köpa din truck av dig, förutsatt att du istället köper eller hyr den eller de truckar som du verkligen har behov av från oss.

 

 

Just nu kostnadsfri värdering av din gamla truck!

För snabb hantering, fyll i så mycket information som möjligt nedan. Osäker? Fyll i namn och e-post så kontaktar vi dig.

Här har du möjlighet att redan nu ge oss information om din truck. 

Så här gör du! 

Fyll i formuläret och ladda upp ett foto på din truck. Skicka in formuläret.

Därefter kontaktar vi dig! 

 

 

Renovera eller återvinna

När vi köper din truck ser vi till att den antingen renoveras och får nytt liv eller skickas till återvinningen. På så sätt värnar vi tillsammans om vår planets bästa. 

Hyr tillbaka trucken och få loss kapital

Äger ni truckar som ni istället skulle vilja hyra för att få loss kapital? Skicka in en förfrågan så kan vi kanske hjälpa er genom att köpa dina truckar och du hyr tillbaka dem. 

Läs mer om fördelarna med att: hyra truck 

Byt ut enstaka truckar eller hela truckflottan

Välj att endast hyra några truckar eller ta hela steget och förnya hela truckflottan på en gång. På så sätt kan befintliga maskiner utnyttjas så effektivt som möjligt och kapitalet som fastnat i dem görs mer effektivt för företaget. 

Optimera truckflottan

Ofta kan det i dessa situationer komma upp till ytan att alla truckar inte nyttjas eller att det egentligen saknas truckar för att verksamheten ska vara så effektiv som möjligt. Passa då på att ta hjälp av oss för att optimera er truckflotta. 

Ta bort allt