Hur går det till?

Ni skickar in en förfrågan i formuläret nedan och vi ser över om vi kan köpa den av dig förutsatt att du istället köper eller hyr den eller de truckar som du verkligen har behov av. Ingen ska behöva använda fel truck för användningsområdet. Det är både ineffektivt och kan i vissa fall vara rentav farligt.

Fyll i formuläret och ladda upp en bild på din truck, så återkommer vi till dig.

 

Renovera eller återvinna

När vi köper din truck ser vi till att den antingen renoveras och får nytt liv eller skickas till återvinningen. På så sätt värnar vi tillsammans om vår planets bästa. 

Hyr tillbaka trucken och få loss kapital

Äger ni truckar som ni istället skulle vilja hyra för att få loss kapital? Skicka in en förfrågan så kan vi kanske hjälpa er genom att köpa dina truckar och du hyr tillbaka dem. 

Fördelarna med att hyra truck kan du läsa om här>

Byt ut enstaka truckar eller hela truckflottan

Välj att endast hyra några truckar eller ta hela steget och förnya hela truckflottan på en gång. På så sätt kan befintliga maskiner utnyttjas så effektivt som möjligt och kapitalet som fastnat i dem görs mer effektivt för företaget. 

Optimera truckflottan

Ofta kan det i dessa situationer komma upp till ytan att alla truckar inte nyttjas eller att det egentligen saknas truckar för att verksamheten ska vara så effektiv som möjligt. Passa då på att ta hjälp av oss för att optimera er truckflotta. 

 

approves used truck toyotaSå här gör du!

Fyll i formuläret och ladda upp ett foto på din truck. Skicka in formuläret. Därefter kontaktar vi dig. 

Ta bort allt