Långsiktigt partnerskap i varje automatiseringsprojekt

Med fler än 250 framgångsrikt levererade automatiseringsprojekt och över 800 autopiloter i drift i Europa har vi bred erfarenhet av att hantera automatiseringsprojekt. Med dedikerade automationsspecialister som tar dig igenom de olika faserna i projektet kan du vara säker på att du får den bästa lösningen för att nå dina mål.

Erfarenhet från många automationsprojekt

Vi är experter på automatiserade materialhanteringslösningar

Vårt team av automationsspecialister hjälper dig med strategier, idéer och lösningar för att automatisera din verksamhet. Läs några av våra kunders berättelser för att lära dig mer om hur vi har hjälpt dem med deras automatiseringsresor.

TOROs varor flyttas säkert av förarlösa truckar från Toyota

TORO implementerade fem automatiska truckar från Toyota för att kunna arbeta snabbare och mer kostnadseffektivt. Fordonen kör sida vid sida med manuella truckar och/eller personal, vilket också gör säkerhet till en prioritet.

TORO-fallstudie

Tines mejeriprodukter hanteras noggrant av Toyota AGV

I TINEs nya lager hämtas mejeriprodukter automatiskt på ett transportband och lagras i ett ställage med hjälp av en automatiserad skjutstativtruck från Toyota. Att automatisera denna process gav Tine många fördelar.

Tine-fallstudie

Automatiserade staplare interagerar säkert med truckförare på Coop

Att använda automatiserade truckar i miljöer med manuell hantering kan vara en utmaning. På Coops regionala lager i Trondheim har lageranställda lärt sig att arbeta säkert tillsammans med de automatiserade staplarna.

Coop-fallstudie

Projektets olika faser

Kontakta oss

Har du läst så här långt?

Ta bort allt