Lyftvagnsguide

Vad behöver du veta för att välja rätt lyftvagn?

Den bästa lyftvagnen

BT-lyftvagnar från Toyota är en kostnadseffektiv, innovativ och pålitlig materialhanteringslösning. BT Lifter-serien sätter den globala standarden för manuell pallhantering och passar för godshantering i alla typer av applikationer, inklusive tyst hantering, korrosiva miljöer och i övriga våtutrymmen.

Serien BT Lifter är kapabel till mer än 100000 lyft över sin livstid; en obestridlig prestation för en truck som introducerades för närmare 60 år sedan. 

Det är enkelt att förstå varför 3 340 000 BT-lyftvagnar har sålts över hela världen fram till nu. Låga driftkostnader, tack vare sin långa livslängd och maximala tillgängliga tid, gör BT-lyftvagnen till ett enkelt köpval. 

Köp BT Lifter

Vi hjälper dig hitta rätt i vårt utbud av lyftvagnar

Våra truckar är utformade för en lång livstid av säker och pålitlig hantering. Med noggrant kontrollerade och kontinuerliga tester har vi mätt hur många arbetscykler som kan utföras med en BT Lifter. Jämförbara tester visar att de flesta andra lyftvagnar slits ut och måste ersättas upp till fem gånger för att utföra samma mängd av arbete. Läs mer om alla våra olika handtruckar. Vi har många olika modeller för att uppfylla dina materialhanteringsbehov.

Bättre ergonomi med Quicklift

BT:s lyftvagnar är tillgängliga med en "quick-lift", vilket betyder att det räcker med två pumpslagmed pumpenheten för att höja gafflarna.

Köp BT Quick Lift-lyftvagn

SHHHH!!! Hantering under tystnad

BT Lifter Silent är med sin låga ljudnivå på mindre än 60 dB idealisk för tysta miljöer som exempelvis i detaljhandeln. 

Köp BT Lifter Silent

Väg lasten under transporten

Vi erbjuder lyftvagnar med viktindikator med +/- 20 kg noggrannhet upp till 1000 kg och lyftvagn med våg som ger exakt mätning av lasten under hanteringen.

Köp lyftvagn med viktindikator eller våg

67% mindre belastning!

Den unika lättstartade BT Pro Lifter är en av våra nyare innovationer, som får en tung last att röra sig lätt. Genom den ergonomiska hävarmen minskar ansträngningen med upp till 67 % och därmed belastningen på armar och rygg.

Köp BT Pro Lifter

Motordriven godshantering

Den motordrivna BT Pro Lifter har en elektrisk motor inbyggd i drivhjulet. Det betyder att gods upp till ett ton kan flyttas genom en knapptryckning.

Köp motordriven lyftvagn

För fuktiga/ korrosiva /hygieniska miljöer

BT Lifter Stainless är gjord av rostfritt stål av hög kvalitet och därför perfekt att använda i korrosiva miljöer och applikationer som kräver en hög nivå av hygien. Den galvaniserade BT Lifter kan användas i fuktiga miljöer. 

Kontakta oss om rostfria lyftvagnar

Höglyftande lyftvagnar

BT High Lifter flyttar inte bara laster snabbt och enkelt. Med 800 mm lyfthöjd kan de lyfta gods till en ergonomisk arbetshöjd för godsförflyttning, eller för användning som arbetsbord. Elektrisk lyft och Inox-modeller är också tillgängliga.

Köp BT High Lifter

Lägre gaffelhöjd

Våra lågbyggda BT LHM lyftvagnar med sänkt markfrigång finns med alternativen 75 mm, 65 mm, 55 mm samt 38 mm gaffelhöjd i nedsänkt läge (mot 85 mm standard).
De är speciellt framtagna för att hantera låga lastbärare och lågbyggda pallar för maximerat lagerutrymme. Vissa av modellerna går även att få med monogaffel. 

Köp lågbyggd lyftvagn

12 anledningar att köpa BT Lifter

Med över 60 års erfarenhet i bagaget har vi truckar för alla tillfällen. Hållbara och tillförlitliga handtruckar som sparar dina pengar.

12 anledningar att köpa

Toyotas utbud med BT-handtruckar

Brett utbud med lyftvagnar

BT-lyftvagnar från Toyota är en kostnadseffektiv och pålitlig materialhanteringslösning. Se vårt breda utbud med pallvagnar. 

Brett utbud med lyftvagnar

Behöver du hjälp?

Vi gör det enkelt för dig att ta kontakt med oss. Du kan chatta, maila eller om du föredrar support via telefon så är vi tillgängliga mån - tor 07.30 - 16.30 och fre 07.30 - 16.00.

Kontakta oss

Låg livscykelkostnad hos BTs lyftvagnar

Det är viktigt att se till den totala livscykelkostnaden vid köp av en pallvagn. Våra lyftvagnar håller hög kvalitet, håller därmed längre och har en lägre livscykelkostnad.

Se film om livscykelkostnad

Ta bort allt