Korttidshyra

Varför betala för truckar du inte använder? Att korttidshyra från Toyota betyder att du väljer bindningstid från en dag upp till två år beroende på hur just din verksamhet fungerar. Kanske har du ökad verksamhet kring julen eller kanske är det just under sommaren du är som mest anlitad. Oavsett hur din verksamhet ser ut, har vi truckar när du behöver dom.

Garanterad funktion

När vi talar om korttidshyra truck pratar vi på Toyota gärna funktion istället för modell. Det innebär att om du har behov av olika funktioner under året behöver du inte ha flera hyrtruckar ståendes utan kan således hyra in rätt funktion från oss. På så vis ökar din flexibilitet. Dessutom sköter vi allt från transport, försäkring och service av hyrtruckarna så du kan fokusera på din övriga verksamhet.

KONTAKTA OSS

Minskade utgifter

Varför är det här ett billigare truckalternativ? Helt enkelt genom att aldrig ha fler truckar på plats än ni de ni faktiskt nyttjar. Antingen beställer ni hyrtruckar inför en planerad ökning i er verksamhet, kanske en inventering eller en flytt. Eller så ringer ni in till vårt kundcenter om det någon gång kört ihop sig för er. Vi har snabba leveranser och den största flottan av tillgängliga truckar i Sverige.

KONTAKTA OSS

Stor flotta, snabba leveranser

Vi har alltid omkring 1000 truckar tillgängliga för snabba leveranser över hela Sverige, vilket betyder att du alltid kan lita på att vi levererar rätt hyrtruck till dig. Vi har dessutom hyresdepåer i Stockholm, Göteborg eller Malmö som gör det möjligt för dig att hämta hyrtrucken själv hos oss.

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig!

I vårt kundcenter i Mjölby har vi kompetent personal som guidar dig genom processen att hyra en truck. Det är mycket lättare än vad du tror, och vi är en komplett samarbetspartner som kan hjälpa dig hela vägen - så tveka inte att ringa oss!

Ta bort allt