Racking

Kuehne + Nagel litar på Toyotas expertis med en komplett lösning för ställningar och truckflotta

För att stödja ett distributionscenter på 23 000 m² som betjänar 25 länder som logistiktjänsteleverantör, valde Kuehne+Nagel Toyota Material Handling som en lagerpartner för ställage, hyllösningar och materialhanteringsutrustning.
Kuehne + Nagel byggnad

Fakta och siffror

Företag: Kuehne + Nagel Ltd
Plats: Ungern
Bransch: Logistik
Applikationer: horisontell transport, stapling, orderplock
Truckar: 36 maskiner inkluderat Toyota BT Vector VCE150 smalgångstruck, Toyota BT Optio OME100H and OME100M plocktruckar, Toyota BT Reflex RRE140 skjutstativtruckar and Toyota BT Levio LWE200 låglyftare.
Toyota conventional racking.

Om Kuehne + Nagel

Med cirka 79 000 anställda på cirka 1 300 platser i över 100 länder är Kuehne + Nagel Group ett av världens ledande logistikföretag. Dess starka marknadsposition ligger inom sjöfrakt, flygfrakt, kontraktslogistik och landvägsverksamhet, med ett tydligt fokus på högt förädlade segment såsom IT-baserade integrerade logistiklösningar.

Ställage

Totallösning för nytt distributionscenter

Fordonsdelstillverkaren Federal-Mogul Motorparts, som förvärvades av Tenneco Inc. i oktober, beslutade att etablera ett distributionscenter som betjänar 25 länder i Östeuropa med stöd av Kuehne + Nagel som leverantör av logistiktjänster. Ett 23 000 m² stort logistikcenter måste byggas på kort tid. Den första uppgiften för Kuehne + Nagel var att välja en lämplig lagerpartner som erbjuder pallställ och materialhanteringsutrustning. Toyota Material Handling valdes på grund av deras professionalism och totala utbud av ställ- och materialhanteringsmaskiner. "Vi arbetar med erfarna gaffeltruckförare och baserat på deras input kom Toyota ut som det bäst presterande varumärket" betonade Peter Laczko, projektledare på Kuehne + Nagel Ltd. och Federal-Mogul Motorparts project.

Pallställ

En riktig partner

"Från projektets start stöttade Toyota-teamet oss som en sann partner. Att tänka tillsammans, flexibilitet och hårt arbete behövdes för att nå målet. Till exempel anförtroddes vissa tekniska frågor angående golvkonstruktionen till Toyota-teamet, eftersom vi visste att de skulle agera professionellt och inte erbjuda tekniska kompromisser eller halvlösningar. Projektet var som ett "prov" för professionella logistiktjänster, som krävde det exakta och ihärdiga arbetet av Toyota-kollegorna", säger projektledaren Peter Laczko.

Tänka på framtiden

"De ständiga förändringarna i distributionsvärlden kräver en flexibel lösning. Imponerande var att Toyotas experter redan tog hänsyn till detta med de inredningar och olika typer av materialhanteringsutrustning de erbjöd med möjlighet att anpassa sig till framtidens behov. Toyotas truckflotta är enkel och säker i drift efter lämplig utbildning, eftersom det blir svårare att hitta erfarna truckförare på arbetsmarknaden", säger Romeo Páli, logistikchef på Kühne + Nagel Ltd.

Våra låglyftare

Du kanske också gillar

Autopilot transport

Automatiska truckar

Vårt sortiment av automatiska truckar och lastbärare erbjuder avancerade, flexibla lösningar för en mer effektiv och kostnadseffektiv godshantering. 

Automatiska truckar >>

Light shelving racking

Hyll- och ställagelösningar

Vi hjälper dig att optimera ditt affärsflöde, sänka kostnaderna och öka produktiviteten med optimala inredningslösningar.

Läs mer >

kvinna kör en Toyotatruck

Förarutbildningar

Upptäck hur förarutbildningar kan förbättra er säkerhet och produktivitet i ert företag.

Förarutbildning >>

BT Optio L-serien används frekvent vid hantering av snabbrörliga konsumtionsvaror

Vårt produktutbud

Ta en titt på hela vårt sortiment av truckar som inkluderar skjutstativtruckar, staplare, smalgångs- och motviktstruckar, lyftvagnar, låglyftare och automatiska truckar.

Våra truckar

Ta bort allt