Lösningar som ger dig kontroll över kostnader

Att koppla upp dina smarta truckar till I_Site gör det enklare att hålla koll på kostnaderna, oavsett om det är relaterat direkt till dina truckar eller till din verksamhet i stort.

Förhindra onödig användning

Använd funktionen för kontraktsanvändning i I_Site-applikationen för att få en översikt över avtalade timmar jämfört med drifttimmar. På detta sätt kan du förhindra överanvändning av dina truckar, vilket leder till onödiga extrakostnader.

Sänk dina driftskostnader

När du spårar användningen av din uppkopplade truckflotta, kan du enkelt bestämma den ideala storleken på din truckflotta, samt effektivisera arbetsprocesser, utrustning, underhåll och service. Det är precis så här som I_Site hjälper dig att vidta åtgärder vid behov och sänker både dina drifts- och servicekostnader.


Eftersom I_Site-applikationen levereras med en rad säkerhetsfunktioner har du möjlighet att minimera kostnaderna orsakade av olyckor och skador. Utöver detta, kommer du också att kunna hålla försäkringskostnaderna nere. 

Färre tekniska avbrott

Genom ständig övervakning av dina uppkopplade truckar kommer du att förstå när förebyggande åtgärder behövs. Om en truck har ett serviceproblem kan detta omedelbart rapporteras via I_Site-appen och åtgärdas av en Toyota-servicetekniker så snart som möjligt. Sammantaget kommer du att dra nytta av färre servicebesök, minimerade driftstopp och därmed minskade kostnader.

Det paket som passar dig bäst: I_Site My Fleet

Tillbaka till startsidan för I_Site >>

Läs mer om VELUX centrallager

Som världens största tillverkare av takfönster skapar VELUX en bättre levnadsstandard och livskvalitet under hustaket. I_Site hjälper dem i arbetet med detta.

Velux kundcase >

Danske Fragtmænd förbättrar produktiviteten och säkerheten tackvare I_Site

Danske Fragtmaends terminal i Taulov har introducerat I_Site, som ger dem en fullständig överblick över terminalens alla 42 truckar.

Danske Fragtmaend kundcase >

Toyota levererar åt Natures Menu

Natures Menu fick en komplett logistiklösning från Toyota för att lagerhålla deras frysta husdjursmat. Den nya lösningen i deras fryslager gör det möjligt att lagra nästan 1000 pallar.

Natures Menu kundcase >

Ecochem valde ställage- och shuffelsystem

Ecochem International tillverkar brandhämmande tillsatser baserade på miljövänliga kemikalier i sin nya fabrik i Willebroek. Ecochem valde inte bara Toyotas truckar, utan också ställage- och shuffelsystem.

Kundcase Ecochem >

Ta bort allt