Optimera miljöprestandan för dina uppkopplade truckar

I ditt företag innebär hållbart tänkande ofta att optimera truckens prestanda och batteriets livslängd för att spara resurser och i slutändan minska koldioxidutsläppen. Och det är exakt vad uppkopplade truckar och I_Site-applikationen kan hjälpa dig att uppnå.

Låt dina batterier hålla längre

Genom att koppla upp dina truckar kan du automatiskt övervaka batteriladdningscykler via I_Site-applikationen för att optimera användningen och minimera behovet av service.

Håll en hög driftstid

Med I_Site-applikationen har du möjlighet att hålla koll på dina truckar så att du kan minimera slöseri, förbättra den totala effektiviteten för din materialhanteringsutrustning och förlänga truckarnas livslängd.

Paketet som passar bäst för dig: I_Site Explorer

Läs mer om våra litiumjonbatterier >>

Läs mer om VELUX centrallager

Som världens största tillverkare av takfönster skapar VELUX en bättre levnadsstandard och livskvalitet under hustaket. I_Site hjälper dem i arbetet med detta.

Velux kundcase >

Danske Fragtmænd förbättrar produktiviteten och säkerheten tackvare I_Site

Danske Fragtmaends terminal i Taulov har introducerat I_Site, som ger dem en fullständig överblick över terminalens alla 42 truckar.

Danske Fragtmaend kundcase >

Toyota levererar åt Natures Menu

Natures Menu fick en komplett logistiklösning från Toyota för att lagerhålla deras frysta husdjursmat. Den nya lösningen i deras fryslager gör det möjligt att lagra nästan 1000 pallar.

Natures Menu kundcase >

Ecochem valde ställage- och shuffelsystem

Ecochem International tillverkar brandhämmande tillsatser baserade på miljövänliga kemikalier i sin nya fabrik i Willebroek. Ecochem valde inte bara Toyotas truckar, utan också ställage- och shuffelsystem.

Kundcase Ecochem >

Ta bort allt