Uppdatering av Course Admin

För administration av eTruck-licenser och truckutbildningar kan vi nu med glädje berätta att det äntligen är dags att ta steget ut på webben.

Tidigare har det varit ett krav att man använder en lokalt nerladdad programvara på sin dator för att hantera eTruck-licenser. Nu är detta ett minne blott. Det nya HTML-baserade systemet fungerar på samtliga plattformar - det vill säga PC- och Apple-datorer, surfplattor och mobiltelefoner, med en modern webbläsare.

 

Uppsättningen för det nya webbaserade systemet bygger på samma logik som tidigare, det vill säga med fokus på att få en tydlig överblick av dina kurser och att numera kunna administrera dem på ett ännu enklare och ännu mer flexibelt vis. Fördelarna kring denna uppgradering är flera. CourseAdmin fungerar nu betydligt snabbare än tidigare, är mer intuitivt och mer avskalat. Detta leder till en bättre och mer effektiv helhetsupplevelse när ni ska administrera er truckutbildningsverksamhet. Era gamla kurser och tidigare historik från utbildningar kommer att ligga kvar - ni kan ta steget att gå vidare till webben nu direkt.

För att komma åt det nya gränssnittet för CourseAdmin går ni in på https://toyota.etruck.se/instructor/. Inget annat är ändrat. Ni använder er av samma företagskod, användarnamn och lösenord som tidigare. Och som vanligt kommer ni att kunna följa era elevers framfart i eTruck, beställa nya licenser och mycket annat.

Tveka inte att höra av er om det skulle vara några oklarheter kring den nya satsningen eller om ni har några andra frågor, funderingar eller förslag till förbättringar – vi finns här för er.

Kontakta oss
Ta bort allt