Nordisk Truck-Trans lagerlokal

Förvärv av Nordisk Truck-Trans

Toyota Material Handling stärker positionen i Östergötland och Södermanland genom att den 1 december 2022 ta över ägandet i Nordisk Truck-Trans. Företaget kommer drivas vidare med befintligt namn, organisation och inriktning.

Henric Hasth, VD för Toyota Material Handling Sweden:

”Nordisk Truck-Trans är ett välskött företag som kommer bidra positivt till Toyota Material Handlings konkurrenskraft i Östergötland och Södermanland, framför allt inom segmenten små och medelstora företag.”

”Vi önskar medarbetarna i Nordisk Truck-Trans välkomna till Toyotagruppen!”

Sedan tidigare ingår även Ekmans Maskin, Snapphanetruck och Truckreparatörens Försäljning i Toyotagruppen.

Information om Nordisk Truck-Trans AB

Nordisk Truck-Trans grundades 1959 och har kontor och verkstad i Norrköping. Bolaget har 17 medarbetare och omsatte senaste verksamhetsåret cirka 70 miljoner kronor. Kärnan i verksamheten är försäljning, service och uthyrning av truckar.

Till Nordisk Truck-Trans hemsida >>>

 

Information om Toyota Material Handling Sweden
Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 450, varav drygt 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

Ta bort allt