Nya robusta ledtrucken LPE200B från Toyota Material Handling

Nu presenterar vi en ny modell till vår låglyftarserie – LPE200 Basic

Letar du efter en robust ledtruck till ett bra pris, med bra lastkapacitet och batteristorlek för låg till medium-intensiv hantering, och för transporthantering i ex mindre lager, industrier, butiker/dagligvaruhandel eller enklare lastning/lossning? Då är denna modell något för dig.

Robust ledtruck med bra lastkapacitet

Letar du efter en robust ledtruck till ett bra pris, med bra lastkapacitet och batteristorlek för låg till medium-intensiv hantering, och för transporthantering i ex mindre lager, industrier, butiker/dagligvaruhandel eller enklare lastning/lossning? Då är denna modell något för dig. Vi erbjuder en robust, smidig ledtruck som är perfekt att förflytta gods upp till 2000 kg, med ett smalt och kort chassi och som kan väljas i hastigheterna 6 alt 7,5 km/h. Trucken kommer med en fjädrande ståplatta och kan väljas utan eller med grindar som förarskydd. Ska du manövrera trucken i trängre utrymmen föreslår vi att du väljer servostyrning som tillval. Givetvis har vi utrustat trucken med vårt ergonomiska styrhandtag, centralt placerad för bästa manövrerbarhet och med bra förarreglage som är vår Toyota standard. Med förarreglagen får du även med vårt s k Click-to-creep – en enkel funktion för krypkörning som fungerar även när handtaget är i uppfällt läge. Ovärderlig hjälp och funktion när du behöver manövrera trucken i trånga utrymmen.
Trucken startas enkelt upp med pinkod för bästa säkerhet och kan dessutom ställas in efter önskade förarinställningar, men även programmeras med automatisk avstängning efter viss tid om så önskas.
Som övriga Toyota truckar är detta en s k Smart Truck (telematics, krocksensor) och förberedd för tjänsten I-Site som gör att du enkelt kan följa din körning, användningsintensitet etc.
För mer information, kontakta din regionala säljare för offert eller demo, eller läs mer på produktsidan (LPE200 Basic)
Ta bort allt