Nytillskott till Toyota BT Reflex-familjen: Smala truckar och fryshustruckar

Familjen av BT Reflex skjutstativtruckar från Toyota Material Handling har fått två nytillskott. Förutom de senaste uppdateringarna för R-, E- och O-serierna har den smala serien (N-serien) nu förbättrats ytterligare och är en idealisk truck för trånga utrymmen. Dessutom kan R-, E- och N-serierna optimeras för att passa fryslagerförhållanden tack vare ett uppdaterat fryshusutförande.

Vi lanserar nu de senaste tilläggen till vårt klassledande sortiment av skjutstativtruckar för att erbjuda ytterligare fördelar till fler kundapplikationer. Med ledning av vårt ”beprövade innovationstema” och vår Kaizen-princip är det vårt mål att även i framtiden vara innovativa för att passa våra kunders behov. Du kan förvänta dig en mycket intuitiv och interaktiv körupplevelse och intelligenta energilösningar i dessa nya BT Reflex-truckar”, säger Susanne Wallgren, produktchef lagertruckar hos Toyota Material Handling Sweden.  

Den första uppgraderingen i Reflex-serien är den smala skjutstativtrucken (N-serien). N-serien är en kompakt truck med litet chassi, en oumbärlig truck för trånga utrymmen eller för arbeten som kräver blockstapling eller i djupstaplingsställage. Den finns i två kapaciteter: 1,4 ton och 1,6 ton och lyfthöjden för N-serien har ökat med 1,5 meter, från 8,5 till 10 meter.  

Förutom denna truckuppdatering har fryshusutförandet även genomgått några större förbättringar på ett antal områden och kan läggas till i R-, E- och N-serierna med eller utan uppvärmd hytt. Fryshusmodellerna är byggda och konstruerade för kalla miljöer ned till -30 °C och finns i fem kapaciteter: 1,4 ton, 1,6 ton, 1,8 ton, 2 ton och 2,5 ton och med lyfthöjder upp till 13 meter. 

Standard-fryshusutförandet har en öppen kabin och är anpassad för att klara av kalla miljöer. Denna version kan utrustas med en isolerad uppvärmd hytt (tillval) som garanterar förarens hälsa, säkerhet och produktivitet, särskilt om han/hon måste arbeta i frysmiljöer flera timmar i sträck. Rutorna och det transparenta taket är frostfria för att ge optimal sikt.  

De unika funktionerna och den oöverträffade flexibiliteten hos den smala serien och fryshustruckarna gör det möjligt att hantera lasten med stor precision, även vid höga hastigheter och utan att äventyra föraren eller lasten. Förarna kommer att älska dessa truckar, eftersom de inte bara har en lätthanterlig färgpekskärm, utan också är ergonomiskt utformade med extra komfort och alla reglage inom räckhåll. De levereras med litiumjon-batterier, som bygger på Toyota-teknik. De erbjuds med I_Site fleet management system från Toyota.  

BT Reflex-serien fortsätter sitt uppdrag att göra arbetet på höjden säkrare, bekvämare och effektivare. Upptäck dessa innovativa skjutstativtruckar och hitta den gaffeltruck som bäst passar dina behov.  

Upptäck hela vårt utbud av BT Reflex skjutstativtruckar här: Nya BT Reflex | Toyota Material Handling Europe (toyota-gaffeltruckar.eu)   

Pressmeddelande om Toyota BT Reflex R-E-O-serien: Beprövad innovation med nya BT Reflex från Toyota | Toyota Material Handling Europe (toyota-gaffeltruckar.eu)  

 

 

För mer information, kontakta:   

Karin Lundström, Informationskoordinator, Toyota Material Handling Sweden 
E-post: karin.lundstrom@se.toyota-industries.eu 
Tel. 070-527 81 51 

Susanne Wallgren, Produktchef lagertruckar, Toyota Material Handling Sweden 
E-post: susanne.wallgren@se.toyota-industries.eu 
Tel. 076-825 86 46 

Mark Peters, Head of Marketing, Toyota Material Handling Europe 

E-post: mark.peters@toyota-industries.eu 

Tfn: +32 3 302 3248 Mobil: +32 477 96 47 92 

Ta bort allt