Belysning

Det finns ett stort urval av belysning med olika funktioner, färger och ljusstyrka - byggda med hållbar design för att hålla i intensiva miljöer. Om du vill förbättra säkerheten kan lampor fungera som ett varningssystem för att förhindra olyckor. Eller för att erbjuda förare bättre sikt, så att de kan köra säkrare, vilket även förbättrar den totala produktiviteten.

Lys upp din arbetsplats

Belysningsprodukter

...med strålkastare

Strålkastare är det vanligaste tillbehöret till truckar. Oavsett om du arbetar i en miljö som är svagt upplyst, utomhus eller under nattskift - så hjälper strålkastare dina truckförare att se bättre. Våra strålkastare finns i olika ljusstyrkenivåer.

... med bakljus

Dessa typer av lampor kan ha olika funktioner, till exempel backbelysning, stoppljus och blinkers. Fördelen med den här belysningen är att det förbättrar truckens synlighet bakifrån. Detta är viktigt i en verksamhet med mycket trafik och människor i rörelse. 

... med specialbelysning

- Vårt belysningssystem Blue Spot finns även med andra färgade LED-lampor: utformade för att visuellt varna fotgängare och andra operatörer om närvaron av en truck i närheten genom att projicera en färgad ljusstråle före eller bakom trucken. Detta är särskilt användbart i en bullrig arbetsmiljö som ersättning för ett larm eller siren.
- Blinkande ljus: fungerar som varningsljus, finns vanligtvis i olika blinkande inställningar och med extra hållbar design.

Lampor och Belysning

Ett urval av våra belysningsprodukter

Ta bort allt