Sparkcyklar och sparkvagnar

 

Flytta dig snabbt från punk A till B

I lager kan vissa avstånd vara för långa att gå, men för korta för att använda en gaffeltruck. Istället kan du ta en sparkcykel: Med några enkla sparkar kommer du från A till B utan större ansträngning med dina verktyg eller annan utrustning på cykelflaket framför dig. Behovet av sparkcyklar/sparkvagnar finns i alla typer av branscher: från bil och tillverkning till flygplatser och e-handel. Det är extremt praktiskt när verktyg ska flyttas runt eller när mindre beställningar ska skickas.

Smidigt sätt att flytta tunga verktyg

Sparkvagnen/sparkcykeln började användas på sjukhus redan på 1970-talet och är nu tillgänglig som en modern och uppdaterad version. Efter decennier av tillverkning av denna produkt, är kvalitet, detaljer och funktionalitet perfekt. Vi vet hur arbetsplatserna ser ut och de dagliga behoven hos människor som faktiskt använder sparkcyklarna. 86-modellen är uppkallad efter sitt ursprungsår och har sedan dess förbättrat sin kvalitet och funktionalitet. Den rullar extremt smidigt och är lätt att hantera även när du kör tunga verktyg. En effektiv fotbroms reglerar bakhjulet och lämnar båda händerna fria för styrning, vilket eliminerar behovet av handbromsning.

Tillverkad i Sverige

Sparkcyklarna/sparkvagnarna tillverkas i Sverige av stål och trä som kan återvinnas, vilket gör detta till ett hållbart val. Cyklarna levereras med livstidsgaranti för tillverkningsfel, och våra kunder har ofta använt dem dagligen i decennier.

Den enda nackdelen? Deras popularitet bland anställda. Lösningen: investera i några extra och fortsätt att rulla.

Tillbaka till tillbehör

Ett urval av våra sparkcyklar och sparkvagnar

Ta bort allt