Funderar du på automation?

Automatiserad materialhantering är inte längre framtiden – tekniken är på plats och lönsamheten är bevisad! Vi på Toyota Material Handling vill bjuda in dig som kund till en halvdag med fullt fokus på automation och logistik.

Anmäl dig här!

29 november, kl. 8-12 på Scandic Grand i Örebro. 

 

Vi kommer att visa hur du kan framtidssäkra din verksamhet och öka din lönsamhet genom att optimera och automatisera dina flöden, samtidigt som du kan uppnå en hög, jämn kvalitet och skapa en säkrare arbetsmiljö.

Under förmiddagen berättar vi om hur våra automatiserade lösningar är uppbyggda, vilken typ av materialhantering vi kan lösa med hjälp av automation och vad som krävs för att det ska bli en lönsam investering. Vi kommer inte att stanna vid en säljpitch, utan även lägga tid på att beskriva vilka förutsättningar som bör vara på plats innan en automationsinvestering görs samt hur ett projekt implementeras och vad det innebär för er.

Som avslutning på förmiddagen kommer vi att bege oss till Orkla Foods anläggning i Örebro för att titta på automation i verkligheten och låta er ställa era frågor direkt till dem.

Innehåll:

    • Förutsättningar för lyckad automatisering
    • Våra lösningar och användningsområden
    • Projektgenomförande
    • Studiebesök på Orkla Foods
    • Vi bjuder på fika under seminariet

     Vi ser fram emot att träffa er på plats! 
Ta bort allt