T-mote wireless truck remote Toyota

Förbättra dina orderplockprocesser med T-mote

Toyotas orderplocktruckar utrustade med fjärrstyrningslösningen T-mote, ökar produktiviteten i plockprocessen och förbättrar ergonomin, vilket minskar förarens trötthet och bidrar till att skapa en säkrare arbetsplats.

Läs mer >>

Den enkla men briljanta fjärrstyrningslöningen från Toyota

 

Toyotas orderplocktruckar utrustade med fjärrstyrningslösningen t-mote, ökar produktiviteten i plockprocessen och förbättrar ergonomin, vilket minskar förarens trötthet och bidrar till att skapa en säkrare arbetsplats. Orderplockning är en arbetsintensiv process. Förare av traditionella plocktruckar går ofta av och på trucken för att plocka gods och för att flytta trucken till nästa plockningsplats. Detta är en repetitiv och tidsödande aktivitet för föraren. Vårt fjärrstyrningskoncept, som kallas t-mote, ger föraren möjlighet att förflytta trucken framåt utan att själv åka med. Föraren manövrerar enkelt trucken framåt i plockningsgången med hjälp av en liten fjärrkontroll på fingret. Denna enkla och effektiva handsfree-lösning gör att föraren kan gå bredvid eller bakom trucken, och alltid vara redo att plocka varor från ställaget för att lägga den på truckens lastbärare.

 

Toyotas lösning för ökad produktivitet vid plockning

 

20% ökad produktivitet

Fjärrstyrningskonceptet kortar tidsåtgången, ökar plockningsproduktiviteten och skapar ett mjukt plockningsflöde. Mätningar visar en produktivitetsökning på 20% för identiska plockmoment, vilket ger både snabb avkastning och långsiktiga fördelar.

Över 10% Högre energieffektivitet

Att fjärrstyra truckens uppförande ger en minskad energiförbrukning på 10% och möjliggör längre plocktider mellan batteriladdningarna.

Föraren i fokus

Genom att minimera behovet av att stiga på och av trucken minskar både ersätt operatören med föraren trötthet och risken för skador. Föraren upplever ett mer naturligt plockningsflöde i en mindre stressande hantering jämfört med traditionell orderplockning. Detta bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Enklare att underhålla

Service på din truck garanteras genom vår omfattande serviceorganisation. 300 servicetekniker är din garanti för maximal driftstid. 

 

Många fördelar

- Stannar automatiskt när hinder upptäcks inom 1 meter framför trucken

- Justerbar parameterinställning av avstånd till ställaget

- Reducerat antal på- och avstigningar

- Liten och ergonomisk fjärrkontroll för handsfree-hantering

- Automatisk hinderavkänning och anpassning av körvägen

- Kontrollerad körning

Toyota erbjuder fjärrstyrningskonceptet t-mote på BT Optio, OSE250, OSE250P, OSE120, OSE120P, 180XP samt 200X. Finns på begäran för andra modeller.

Tillgänglig i Parts Shop

Beställ T-mote i vår parts shop  >>

Ta bort allt