Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Toyota Service Concept

Vi tillhandahåller inte enbart kvalitetsprodukter, utan även högkvalitativ service. Kundnöjdhet är vår främsta prioritet och vi gör allt vi kan för att uppfylla dina förväntningar. Det är därför vi tillämpar Toyota Service Concept, ett strukturerat arbetssätt för att optimera våra tjänster med hjälp av 12 nyckelvärderingar.

Lyhördhet

Vi förstår att vår lyhördhet är prioriterad vid ett oplanerat stillestånd. Det gäller att få igång din verksamhet snabbt och effektivt.

Exakt passform

Vi strävar efter att tillmötesgå dina behov. De rätta människorna, färdigheterna, delarna och avtalen.

Ackreditering

Genom ackreditering säkerställer vi att våra serviceaktiviteter är i linje med Toyotas standarder.

Kaizen

Genom att förlita dig på vår filosofi om fortlöpande förbättring, en princip för Toyota Way och vårt TPS-system, kan du vara förvissad om att vi alltid arbetar för att förbättra kvaliteten i vår service.

Standardisering

Oavsett var du är kan du förlita dig på vår höga servicestandard och punktlighet.

Genchi genbutsu

Genchi Genbutsu betyder "att gå och se", så att vi kan förstå den verkliga situationen korrekt och lösa varje problem.

Eliminering av slöseri

Vi fokuserar alltid på att eliminera avfall och minimera vår egen miljöpåverkan.

Heijunka

Heijunka planar ut arbetsbelastningen och skapar ett jämnt arbetsflöde. Det är därför planering och schemaläggning av varje besök är en prioritet.

Jidoka

Jidoka handlar om att belysa problem. Vi ser allvarligt på dina bekymmer och löser dem så snabbt och säkert som möjligt. 

Poka Yoke

Poka Yoke är en mekanism eller process för att undvika misstag. Genom att kontinuerligt uppgradera kvaliteten hos reservdelar och kontrollera dem före transport säkerställer vi att den rätta delen kommer att levereras i tid.

Hoshin

Tack vare vårt engagemang i långsiktig och strategisk planering kan du vara förvissad om att vi kommer att uppfylla dina krav - inte bara i morgon utan även under kommande år.

Realtidsinformation

Våra tekniker har online-åtkomst till all information som behövs för jobbet. Härigenom kan du alltid förlita dig på effektiv och högkvalitativ service med minimala stillestånd.

Du kanske också gillar

I_Site ansluter din maskinpark.

I_Site Fleet Management

I_Site kopplar upp din maskinpark, samlar in data, ger dig en översikt över vad som händer och talar om hur du kan optimera din verksamhet.

Läs mer >

Toyota Production System

Toyota Production System

Vår produktion präglas av lean-ideologin och vi arbetar enligt ett "pull system", vilket innebär att vi endast producerar mot order.

Läs mer >

Vi servar alla truckmärken

Service

Vår serviceplanering håller din verksamhet uppe och igång och hjälper dig att få ut det mesta möjliga av dina truckar, oavsett fabrikat. 

Läs mer >

Toyota SAS - System för Aktiv Säkerhet

Unikt för Toyotas gaffeltruckar är det patenterade SAS-systemet. Detta dynamiska system består av tio sensorer, tre styrenheter och en kontrollenhet.

Läs mer >