Toyota Material Handling

Vi erbjuder högkvalitativa truckar som passar för alla dina materialhanteringsbehov. Med över 100 års kombinerad erfarenhet mellan Toyota och BT, är vi på Toyota Material Handling stolta över att vara nummer 1 i världen inom produktion av innovativ och högkvalitativ materialhanteringsutrustning.

 

Vad kan vi göra för dig idag?

Truckutbud

Vi har truckar av högsta kvalitet som passar för alla dina behov. 

Truckutbud

Begagnade truckar

Vi har ett brett utbud av renoverade begagnade truckar med garanti.  

Begagnade truckar

Hyrtruckar

Vi har ca1000 truckar tillgängliga för snabba leveranser över hela Sverige

Hyrtruckar

I_Site - Fleet Management

Sänker dina kostnader och höjer säkerheten.

I_Site

Olympiska- och paralympiska spelen i Paris 2024

Toyota Material Handling Europe är den officiella partnern för materialhanteringsutrustning vid de olympiska och paralympiska spelen i Paris 2024. I samarbete med Toyota Motor är vårt löfte att säkerställa sömlös, enkel och flexibel rörlighet för alla, inklusive både människor och gods. Ett viktigt mål är att Toyota:s aktiviteter under evenemanget stödjer Paris 2024-spelens mål för koldioxidutsläpp. Vårt mål är att leverera rörlighet till de olympiska och paralympiska spelen på samma sätt som vi gör för våra kunder och för dig och andra konsumenter över hela världen.

Läs mer

Minska antalet olyckor - checklistor

Varje år skadas över 1 000 truckförare så allvarligt att de måste vara frånvarande från arbetet. Orsakerna till olyckorna inkluderar förlorad kontroll över trucken, kollisioner, att trucken välter eller felaktig användning av trucken. Det är avgörande att förbättra säkerheten och utbildningen för att minska risken för dessa skador.

Nu lanseras tre nya checklistor som ska underlätta för arbetsgivare inför bl.a. valet av truckutbildning för sina anställda. Dessa checklistor täcker viktiga ämnen inom området truckar: inköp av truckförarutbildning, truckinstruktörsutbildning och korrekt utfärdande av körtillstånd.

Populära truckar

Osäker vilken truck du ska ha?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. 

Fördelar för dig

Guld till SSI ståstaplare. 

Läs mer om BT Staxio 2 ton Li-ion Ståstaplare för dubbelpallhantering

iF Design Award 2024

Guld till SSI ståstaplare. Läs mer om BT Staxio 2 ton Li-ion Ståstaplare för dubbelpallhantering

Köp eller hyr truckar online från Toyota Material Handling

Handla högkvalitativa industritruckar som passar alla dina materialhanteringsbehov. Vi erbjuder ett komplett sortiment av Toyota truckar och lagerutrustning: pallyftare, låglyftare, ledstaplare, dragtruckar, plocktruckar, skjutstativtruckar, smalgångstruckar, elektriska motviktstruckar och dieseldrivna motviktstruckar. Våra produkter är lämpliga för ett brett utbud av applikationer och miljöer som kyl och våtrum, tillverkning, utomhus, produktion, tyst drift, detaljhandel och stormarknader, lager och vägning. Du kan köpa från oss med hjälp av praktiska betalningsmöjligheter och olika ekonomiska möjligheter.

Vi erbjuder också branschledande tjänster och lösningar som: I_Site Fleet Management, truckuthyrning, begagnade truckar, service och underhåll, reservdelar, tillbehör samt truckförarutbildning.

 

Följ oss på Sociala Medier

Facebook logo    youtube logo    LinkedIn logo

Ta bort allt