Toyota Material Handling i Paris 2024

Massor av aktiviteter pågår fram till de olympiska och paralympiska spelen i Paris 2024. Läs de senaste nyheterna här.

Start Your Impossible

Toyota har sedan 2015 varit en global mobilitetspartner för de olympiska och paralympiska spelen. År 2024 kommer spelen att äga rum i Paris, där Toyota för första gången blir den officiella partnern för materialhanteringsutrustning. Detta stämmer väl överens med företagets mål att "förflytta världen mot det enkla och hållbara", i linje med Paris 2024:s ambitioner för minskade koldioxidutsläpp.

I oktober 2022 inbjöds alla företagets anställda att delta i Toyotas "Start Your Impossible"-initiativ, som syftar till att skapa positiv förändring för individen, kollegorna och samhället i stort.

"Start Your Impossible" lyfter fram inte bara framstående olympiska och paralympiska atleter, utan belyser även de hjältar som står bakom deras framgångar – tränare, lagkamrater, föräldrar och supportrar – den gemenskap som stöttar deras resor. Varifrån du kommer – ditt samhälle – har betydelse. Det är denna respekt för lokalsamhällen och det långsiktiga engagemanget för sporten som framträder i Toyotas stöd till över 200 olympiska och paralympiska atleter världen över.

Marathon for all

Kan du tänka dig att springa ett olympiskt maraton? För 12 av våra kollegor håller denna dröm på att bli verklighet genom "Marathon for All", som anordnas som en del av OS i Paris 2024. Detta maraton gör det möjligt för allmänheten att tänja på sina gränser och uppleva ett exceptionellt ögonblick, att följa fotspåren av olympiska idrottare.

När de olympiska spelen närmar sig förbereder sig våra kollegor för sitt livs löpning den 10 augusti. De kommer att springa antingen 10 km eller ett helt maraton genom hjärtat av Paris. Varje deltagare har sina egna mål, motivationer och förberedelser. Vi pratade med några av dem för att lära sig mer om deras inspirationer och hur de gör sig redo för loppet.

Låt oss stödja dem i deras förberedelser inför denna enastående händelse! Ingen resa tas trots allt ensam.

Toyota Logistic Design Competition

Vår designfilosofi är enkel. Vi välkomnar ständigt nya talanger, utforskar nya visioner och uppmuntrar öppna sinnen. Vår strävan efter morgondagens lösningar inspirerade oss att lansera Toyota Logistic Design Competitions för studenter. Att ligga i framkant är endast möjligt tack vare vår dagliga sökning efter de mest innovativa och framtidsinriktade formgivarna inom materialhanteringsutrustning.

Cirkulär ekonomi – Varje liten del räknas

Utmaningen för denna upplaga är att komma med idéer om hur principer för cirkulär ekonomi kan tillämpas inom logistik. Där avfall minimeras och resurser används för att skapa så lite negativ påverkan på miljön som möjligt. Slutligen handlar dina idéer, uppfinningar och lösningar naturligtvis om att förbättra människors liv.

Vinnare

Vi ser fram emot att presentera vinnarna av denna upplaga under Paris 2024. Håll dig uppdaterad för mer information! 

Ta bort allt