Toyota Design

Vid Toyota Design Center utvecklar vi initiala idéer för Toyotas gaffeltruckar och lagerutformning samtidigt som vi fokuserar på innovation, kvalitet, effektivitet, användarvänlighet och hållbarhet. Inspirerade av Toyotas värderingar å ena sidan, och av industritrender å andra sidan, utvecklar vi lösningar för materialhantering med våra kunder i åtanke.
Tre personer vid en Toyotatruck

Om Toyota Design Center

Innovativ produktdesign är en heltidsdisciplin, vilket innebär att våra lyftvagnar och truckar är under ständig utveckling.

Vårt designcenter är en kreativ och dynamisk plats där vår engagerade personal jobbar för att flytta dagens materialhantering in i framtiden. Vår design handlar inte bara om estetik, det ska även ge en perfekt balans mellan säkerhet, hållbarhet, produktivitet, körbarhet och enkelhet - Toyotas kärnvärden. Våra kärnvärden är centrala i hela designprocessen och uttrycks slutligen i form och funktion i den slutliga produkten.

Läs mer
TLDC 2020

Toyota Logistics Design Competition

Vår syn på design är enkel. Vi välkomnar ständigt nya talanger, utforskar färska visioner och uppmuntrar öppna sinnen.

Vår strävan efter morgondagens lösningar inspirerade till att starta Toyota Logistic Design Competitions för studenter. Att ligga steget före är bara möjligt tack vare vårt dagliga sökande efter de nyaste och mest framåttänkande designerna av materialhanteringsutrustning.

Till tävlingssidan

Höjdpunkter i vår designhistoria

You may also like

Framtida teknologi

Smart Logistics och Logiconomi ger dig lösningar som finns tillgängliga redan idag och som visar vår vision för framtiden.

Läs mer >

BT Optio L-serien används frekvent vid hantering av snabbrörliga konsumtionsvaror

Vårt produktutbud

Ta en titt på hela vårt sortiment av truckar som inkluderar skjutstativtruckar, staplare, smalgångs- och motviktstruckar, lyftvagnar, låglyftare och automatiska truckar.

Våra truckar

Glada människor i en Toyota Material Handling fabrik

Vår historia

Vi har över 100 års erfarenhet av kombinerad materialhantering. Se några av våra historiska höjdpunkter!

Läs mer >

Glada medarbetare

Bli en del av Toyota

Vi vill arbeta med människor som är lika hängivna när det gäller logistik och teknologi som vi.

Karriär >>

Ta bort allt