Bygghandel & brädgård

Vi på Toyota är proffs på materialhantering för bygghandel. Vårt stora utbud av truckar möjliggör ett effektivt och säkert arbete inom bygghandeln. En av de mest utmanande aspekterna vid hantering av gips, skivmaterial och virke är komplexiteten på variationen av godsets mått och vikt. För att möta dessa variationer och krav har vi speciellt framtagit bygghandelstruckar.

Rekommenderade truckar till bygghandel

Tillval för ökad säkerhet

Bluespot

Detta tillbehör monteras på trucken och fungerar som en visuell varning,
eftersom en ljusblå fläck projiceras på marken framför eller bakom trucken.

Blixtljus

Fungerar som varningsljus, finns vanligtvis i olika blinkande inställningar
och med extra hållbar design.

SpotMe

SpotMe varnar truckförare och fotgängare om potentiella kollisioner - för att skydda de som jobbar på lagret, truckarna och varorna.

I_Site

I_Site fleet management från Toyota använder onlinedata från dina smarta
Toyota truckar för att mäta, analysera och maximera prestandan för varje
ansluten truck. Genom att ta kontroll över hela truckflottan kan du stärka din
lönsamhet på lång sikt.

Några av våra kunder

K-Rauta kör Toyotatruckar

Lär dig mer

Våra kunder berättar

Beijer Byggmaterial valde eltruckar från Toyota

Beijer Byggmaterial i Strängnäs byter ut sina truckar mot moderna eltruckar för miljöns skull. Totalt ingår 82 byggvaruhus i bygghandelskedjan och man har centralt beslutat att byta ut alla sina truckar till eltruckar. Kedjan har slutit ett avtal med Toyota om att byta ut truckarna. Trots att den nyaste dieseltrucken hos Beijer i Strängnäs bara var två år gammal bestämde man sig lokalt för att byta ut alla truckar på ett bräde.

– Vi har ställt höga krav på våra leverantörer och där kunde Toyota möta upp våra krav på miljö, säger filialchefen Tommy Burnert.

Till artikeln

Den bästa trucken för brädgården

Den bästa trucken för brädgården och bygghandeln

Att äga eller driva en brädgård kan vara en givande och lönsam verksamhet, men bara om du har rätt verktyg för jobbet. Utrustningen du använder för att transportera och stapla ditt virke är särskilt viktigt. Gaffeltruckar är särskilt väl lämpade...

Läs mer

Tips för en effektivare brädgård

3 tips för att öka effektiviteten på brädgården

1. Gårdsunderhåll är lika viktigt som underhållet av gaffeltrucken. Verksamheten på en brädgård är hårt utsatt där marken och körytorna slits snabbt. Ojämna ytor eller skräp från virke kan skada din materialhanteringsutrustning. Att säkerställa...

Läs mer

Våra kunder berättar

Den bästa trucken för brädgården

Tips för en effektivare brädgård

Säkerhet på brädgården

Att köra truck på en brädgård kan innebära många risker. Det är mycket folk som är i rörelse och det är stora och tunga laster som ska förflyttas, vilket innebär risk för olyckor. 

Som ansvarig på brädgård är du ansvarig för säkerheten. Vi är experter på säkerhet och med vår tjänst Safety and Risk Management kan vi hjälpa dig i arbetet med att säkerställa en så säker arbetsmijö som möjligt. 

 

Kontakta oss
Ta bort allt