Detaljhandel och lager

I detaljhandels- och lagermiljöer är hastighet och effektivitet viktiga faktorer. Vår uppgift är att stödja dig i att minimera antalet transportrörelser och att maximera hastigheten från mottagning av gods hela vägen till den slutliga leveransplatsen.

Rekommenderade truckar

Läs mer och se filmer om truckarna

Lyftvagnar

Den första lyftvagnen introducerades på den svenska marknaden för ca 60 år sedan och är fortfarande en kostnads-effektiv, innovativ och pålitlig material-hanteringslösning.

Låglyftare LWI160

BT Levio LWI160 är den första designade Toyota trucken som utvecklats utifrån vårt modulära litiumjonkoncept, vilket gör motorlyftvagnen mycket kompakt, otroligt lätt och mycket energieffektiv.

Plocktruckar

Söker du en effektiv lösning för orderplockning? Orderplockarna i BT Optio L-serien är snabba, effektiva och produktiva och de erbjuder god ergonomi.

Skjutstativtruckar

Söker du en högpresterande skjut-stativtruck som är utformad för arbete på hög nivå och som ger en klar sikt över gafflarna och minskar påfrestningen på föraren? 

Få kontroll över din truckflotta med I_Site

I_Site Fleet Management ger kontroll över din verksamhet

I_Site Fleet Management ger kontroll över din verksamhet

  • Maximera användningen av din maskinpark
  • Stöd din säkerhetskultur
  • Över 40.000 enheter i drift

Din utmaning är att säkerställa att din verksamhet löper smidigt och att du har kontroll överallt: tänk dig att dina förare måste gå igenom en daglig tillsyn innan trucken startas, eller att du informeras så snart någonting händer. Upptäck de många fördelarna med vår prisbelönade I_Site-lösning.

Läs mer om I_site

Läs mer om service

Minimera stillestånd, risker och kostnader, samtidigt som du maximerar säkerheten så att du kan fokusera på din verksamhet.

Ett komplett servicepaket för maximerad driftstid

  • Hängivna tekniker till din arbetplats
  • Kan serva hela din maskinpark
  • Servicekoncept som följer TPS-principer

Minimera stillestånd, risker och kostnader, samtidigt som du maximerar säkerheten så att du kan fokusera på din verksamhet. Eftersom kundnöjdhet är vår främsta prioritet kan vi skräddarsy din service för att exakt uppfylla dina förväntningar, och vara där för dig närhelst du behöver oss.

Läs mer om våra servicepaket
Ta bort allt