Tillverkning

Våra truckar och lösningar används i praktiskt taget varje sektor och miljö. Ett nyckelområde där vi kan hjälpa dig är tillverkning. Vårt moderbolag Toyota Industries Corporation härstammar faktiskt inom produktion. Och vi är stolta över att alltid leverera de bästa lösningarna för att hjälpa dig införa ett slimmat produktionsflöde.
BT-movit dragtruck i tillverkningsmiljö

Dragtruckar för att transportera enstaka artiklar, i rätt tid

  • Dragtruckar för gående, åkande eller stående förare 
  • Kapacitet upp till 49 ton
  • Lastbärare som exakt passar din last

T-motion är vår bogseringslösning. Med vårt T-motion-sortiment av Tracto- och BT Movit-truckar och ett stort urval av rullkorgar kan du transportera enstaka för att mata din linje, i rätt tid.

Dragtruckar

AGV-truckar (Automated Guided Vehicle) för effektiv transport från punkt A till punkt B

Automatiserade guidade truckar är idealiska att använda i dina repetitiva flöden. Autotruckarna från Toyota kan ta hand om påfyllning vid monteringslinjer och plockningsområden eller ta med gods från en station till en annan. Detta effektiva sätt att flytta pallar hjälper till att eliminera slöseri.

Automatiserade lösningar
Speciella lösningar för att passa dina individuella behov

Speciella lösningar för att passa dina individuella behov

Dina utmaningar är unika och kan därför kräva en unik lösning för att uppnå maximal effektivitet. Varje dag arbetar ett hängivet team av skickliga ingenjörer för att erbjuda dig den exakta lösning som passar just din individuella situation.

Specialtruckar

Läs mer

Vi har många hyrtruckar i lager

Hyr din truck

Behöver du en truck genast, kortvarigt eller för en längre period, och söker du en kostnadseffektiv lösning?  Vi har olika hyresalternativ för dina behov.

Läs mer

BT Optio L-serien används frekvent vid hantering av snabbrörliga konsumtionsvaror

Vårt produktutbud

Ta en titt på hela vårt sortiment av truckar som inkluderar skjutstativtruckar, staplare, smalgångs- och motviktstruckar, lyftvagnar, låglyftare och automatiska truckar.

Våra truckar

Vi servar alla truckmärken

Servicepaket

Välj ett servicepaket som passar dig och din verksamhet bäst. 

 

Servicepaket

Toyota Production System

Toyota Production System

Vår produktion präglas av lean-ideologin och vi arbetar enligt ett "pull system", vilket innebär att vi endast producerar mot order.

Toyota Production System >>

Ta bort allt