I_Site Starter

Våra smarta truckar är redan utrustade med integrerad telematik, och med I_Site Starter-paketet, är din smarta truck redo att tillhandahålla nödvändig data om din truck.

Översikt av din truckflotta

En komplett översikt över alla dina smarta truckar tillsammans med relevant information som:

 

  • Maskintyp
  • Serienummer
  • Ålder
  • Mätarställning
  • Information om service- och hyreskontrakt

Serviceförfrågningar i en app

För snabb och enkel service kan du komma i direktkontakt med ditt serviceteam genom att skicka ett meddelande med en bild.

 

  1. Gå till serviceförfrågningar.
  2. Välj rätt truck i listan över alla din truckar.
  3. Beskriv felet i meddeladefältet och lägg till en bild.
     

Maskinanvändning

Att hålla koll på truckens mätarställning och driftstimmar hjälper dig att planera för service och underhåll i tid, vilket förlänger truckens livslängd.

I_Site Starter som standard

Sedan oktober 2018 har alla Toyotas lagertruckar inbyggd I_Site hårdvara som standard. Om du har köpt en ny lagertruck efter oktober 2018 och ännu inte använder data från din truck, kan du snabbt få tillgång till nyckeldata med I_Site Starter genom att fylla i detta formulär. 

 

Läs mer om I_Site My Fleet >>

Läs mer om I_Site Explorer >>

Vill du veta mer?

Jag är intresserad av:

Läs mer om VELUX centrallager

Som världens största tillverkare av takfönster skapar VELUX en bättre levnadsstandard och livskvalitet under hustaket. I_Site hjälper dem i arbetet med detta.

Velux kundcase >

Danske Fragtmænd förbättrar produktiviteten och säkerheten tackvare I_Site

Danske Fragtmaends terminal i Taulov har introducerat I_Site, som ger dem en fullständig överblick över terminalens alla 42 truckar.

Danske Fragtmaend kundcase >

Toyota levererar åt Natures Menu

Natures Menu fick en komplett logistiklösning från Toyota för att lagerhålla deras frysta husdjursmat. Den nya lösningen i deras fryslager gör det möjligt att lagra nästan 1000 pallar.

Natures Menu kundcase >

Ecochem valde ställage- och shuffelsystem

Ecochem International tillverkar brandhämmande tillsatser baserade på miljövänliga kemikalier i sin nya fabrik i Willebroek. Ecochem valde inte bara Toyotas truckar, utan också ställage- och shuffelsystem.

Kundcase Ecochem >

Ta bort allt