Toyota tar automation till nya höjder - och visar sin bredd på Elmia Automation

Automation och förarlösa truckar har de senaste åren fått en kraftig tillväxt och är något många företag med omfattande interna transportbehov har ambitioner att investera i. Toyota Material Handling satsar stort inom området Logistics Solutions och visar på Elmia Automation en allt större grad av integration och ett utökat sortiment. I monter D01:66 visas bland annat en helautomatisk skjutstativtruck som lyfter upp till 10 meter.

Svensk tillverkning och svenskt projektteam

Genom en målmedveten satsning på att förse kunder med mer effektiva och energisnåla transportlösningar har Toyota idag en bred produktportfölj med hel- och halvautomatiska truckar; från låglyftare, ledstaplare, drag-, smalgång- till skjutstativtruckar som kan lyfta upp till 10 meter i lagret. Autotruckarna gör givetvis jobbet men det är minst lika viktigt att optimera transportflödet, ta fram en effektiv orderhantering, integration med överordnat system och signalutbytet med extern utrustning. Allt det här löser Toyota tillsammans med sina kunder och tar fram en anpassad lösning för varje produktionsenhet, anläggning eller lager.

Toyotas autotruckar tillverkas i Mjölby och ett svenskt projektteam tar hand om och genomför AGV-installationer i hela landet vilket ger kunderna en trygg och säker installation. När systemet är installerat och rullar finns Toyotas nätverk av servicetekniker från Ystad till Kiruna och en 24/7 systemsupport till hands som har beredskap för snabb respons och inställelsetid om något oförutsägbart händer eller vid planerad service och underhåll.

Vi demonstrerar våra autotruckar i Toyotas monter D01:66 under Elmia Automation 15-18 maj 2018.

Välkomna!

Presskontakt

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259
M: +46 (0)72 701 1577

Läs mer

Litiumjonlösningar från Toyota

Vi erbjuder nu helintegrerade litiumjon-batterier över hela produktserien, internmonterade enligt TPS, Toyotas högkvalitetskrav.

Litiumjonlösningar

Autopilot transport

Automatiska truckar

Vårt sortiment av automatiska truckar och lastbärare erbjuder avancerade, flexibla lösningar för en mer effektiv och kostnadseffektiv godshantering. 

Automatiska truckar >>

Manager looking at I_Site on iPad

I_Site fleet management

I_Site kopplar upp dina truckar, samlar in data och ger dig en överblick över vad som händer och berättar hur du optimerar din verksamhet.

I_Site >>

Glada medarbetare

Bli en del av Toyota

Vi vill arbeta med människor som är lika hängivna när det gäller logistik och teknologi som vi.

Karriär >>

Ta bort allt