Investment Planning

För att upprätthålla konkurrenskraften och maximera lönsamheten konfronteras de flesta företag med investeringsbehov i syfte att förbättra den operativa effektiviteten.

Toyota ser även förändringsmöjligheterna, att implementera automatisering gradvis inom många delar av verksamheten och dra fördel av anslutbarheten. Nyckeln till framgång är emellertid att se till att varje process noggrant utvärderas och optimeras fullständigt innan man bestämmer sig för investeringar.

Vi inser att många av våra kunder står inför samma utmaningar när de planerar inför framtiden, men vi inser även att många av våra kunder skulle tjäna på att ifrågasätta sina nuvarande flöden, processer och arbetssätt innan man beslutar om tunga investeringar.

Därför erbjuder vi att tillsammans med er utvärdera hur förberedda era processer är för automation ur ett leanperspektiv. Vi gör det med den erfarenhet vi har av att förbättra processerna i våra egna fabriker till sin spets innan vi automatiserat dem.

Om du önskar att få mer information om det här erbjudandet, eller helt enkelt vill komma i kontakt med en av våra leanexperter, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Tillbaka till Toyota Lean Academy>>

Kontakta vårt Lean-team!

Ta bort allt