Lean Training

Toyota Lean Academy erbjuder dig utbildning på några av de unika metoder, verktyg och kulturella strategier som används med framgång inom Toyota.

Du kan välja mellan att förlägga träningen i våra lokaler (fabriker eller hubbar) eller i dina egna lokaler, beroende på vad som bäst passar dina behov och syftet med utbildningen. Tillvägagångssätt är anpassat för kunder som vill utveckla egen kompetens för att etablera arbetssätt inom lean. Du kan antingen nyttja något av våra standardupplägg eller så kan vi designa ett utbildningsprogram tillsammans, skräddarsytt efter era behov.

En typisk utbildningsmodul är workshopbaserad, inleds med en teoretisk genomgång och involverar besök och övningar i “verkligheten” för att ytterligare stärka lärandet. Rekommenderad längd är 1-3 dagar för en modul.

"Att ta hjälp av Toyota för utbildning inom Lean och att samtidigt få besöka deras verksamhet för att se hur de omfamnar Lean, hur de implementerar Lean och hur Lean är en del av deras DNA, hjälper oss att bli bättre." – Lars van der Meulen, Plant & Site Manager, Signify.

Om du önskar att få mer information om det här erbjudandet, eller helt enkelt vill komma i kontakt med en av våra leanexperter, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt. Om du är intresserad av utbildningsprogram som sker på våra fabriker i Japan, notera det specifikt och vi kommer att avisera dig om nästa tillgängliga program.

Tillbaka till Toyota Lean Academy >>

Events & Trainings

Kontakta vårt Lean-team!

Ta bort allt