Lean Academy Programme

Är du i början av din leanresa eller föredrar du helt enkelt att introduceras till de olika byggblocken inom Lean var för sig i ett program? I så fall är vårt Lean Academy Programme ditt naturliga val.

Genom att använda det här angreppssättet kommer du att ha tillräckligt med tid för att kunna förstå varje byggblock och se hur resultatet växer fram i din egen verksamhet. Programmet består av tio moduler, inklusive en initial bedömning och utbildning för högsta ledningen. Programmet körs under ett år (eller längre om så önskas) där varje modul introduceras enligt mönstret nedan:

  1. Teoretisk introduktion – Bakgrund, syfte, applicering och problem som ska lösas

  2. Gemba workshop – Praktisk applicering av ämnet på ett pilotområde som väljs av dig som kund

  3. Road map – Planering för hur denna modul ska implementeras och uppföljning av hur arbetet går med implementation av tidigare moduler.

Beroende på hur stor verksamheten är så kan programmet antingen fokusera på ett enskilt område eller den totala verksamheten. Vi avslutar programmet med samma bedömning som gjordes innan programmet, för att på så sätt följa upp och jämföra vilken förändring som genomförts. Vi graderar även resultatet med brons, silver eller guld och delar ut ett diplom för den nivån som uppnåtts. Resultatet är giltigt ett år, men kan förnyas med hjälp av en årlig bedömning.

Precis som resten av våra erbjudanden kräver programmet en hög delaktighet från kunden för att nå resultat.

Om du önskar att få mer information om det här erbjudandet, eller helt enkelt vill komma i kontakt med en av våra leanexperter, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Back to Toyota Lean Academy >>

Kontakta vårt Lean-team!

Ta bort allt