Åkeri & terminal

Vi har truckarna som passar utmärkt för åkerier och på terminaler. Våra låglyftare är små, lätta och robusta och passar för korta till medellånga avstånd. Truckarna kräver minimalt med underhåll och är idealiska för användning i trånga utrymmen och ombord på lastbil. Vår uppgift är att stödja dig genom att tillhandahålla slitstarka truckar som hjälper dig att arbeta mer produktivt och säkert.

Rekommenderade truckar för åkerier

Tillbehör

Bromskloss till lyftvagn

Ser till att lyftvagnen står stadigt ombord på lastbilen. Bromskloss och andra trucktillbehör kan köpas i vår webshop för tillbehör.

Tillbehörsshopen

Specialhjul

Vid snö och slask kan det vara svårt att manövrera med en truck. Men med hjul som är gjorda för just blöta och hala underlag är det inte ett problem längre.

Truckdäck

Litiumjonbatterier

Litiumjon är en nyare typ av batteri, men som till skillnad från det traditionella blysyrabatteriet har en mycket högre energidensitet och kan därför lagra och ladda energi mycket snabbare.

Litiumjonbatterier

I_Site

Hjälper dig att hålla koll på dina förare och truckar. Tack vare I_Site får du information om sammanstötningar, föraråtkomst och daglig tillsyn av truckar. 

I_Site Fleet Management

Rekommenderade truckar för terminaler

Läs mer

Vi köper din truck. Gå in på: Toyota-forklifts.se/truckbyte

När vi köper din truck ser vi till att den antingen renoveras och får nytt liv eller skickas till återvinningen. På så sätt värnar vi tillsammans om vår planets bästa.

Ta bort allt