SpotMe - varningssystem för en säkrare lagermiljö

Lager- och produktionsmiljöer har ofta snabb trafik, trånga passager och begränsat med trafikregler. Det var därför vi skapade SpotMe, för att förhindra olyckor i dessa miljöer.

Säker lagermiljö

För att ha ett säkert lager måste alla samarbeta. Speciellt truckförare och fotgängare måste vara särskilt uppmärksamma. På ett lager och i lagergångar kan synligheten vara dålig vilket skapar olycksrisker, vilket vi försöker undvika med SpotMe. SpotMe kan varna truckförare och fotgängare om potentiella kollisioner - för att skydda de som jobbar på lagret, truckarna och varorna.

Hur fungerar SpotMe?

Varningsenheten monteras synligt, till exempel vid en livlig korsningspunkt i lagret, där den är synlig för fordon och fotgängare som närmar sig korsningen. Sensorer installeras i korridorer på ett visst avstånd från korsningen. När sensorn upptäcker ett fordon eller en fotgängare som närmar sig en korsning då blinkar de två lysdioderna på varningsenheten. I det här fallet ser truckföraren eller fotgängaren som närmar sig korsningen varningssignalen och kan därmed lugnt och stilla närma sig korsningen utan att utsättas för fara.

SpotMe modul

Vad är det som gör SpotMe så unikt och effektivt?

 • Medarbetare skyddas bättre
  De alternerande blinkande lysdioderna (LED) som SpotMe använder är mycket mer effektiva för att förhindra olyckor än "saftblandare" eller fasta varningslampor.

 • Gods och truckar utsätts för färre skador
  Färre panikbromsningar - och därigenom ett bättre förarbeteende - bidrar till att minska risken för att gods tappas och det håller din truck i gott skick. Detta sparar också energi.

 • Systemet är enkelt att installera och kräver inte mycket underhåll
  Våra tekniker monterar utrustningen åt er. Utrustningen fungerar oberoende av truckar eller utrustning på truckar. Sensorbatteriet håller upp till 3 år.

 • Systemet är flexibelt och skalbart och passar för de flesta applikationer
  SpotMe kan användas vid korsningar, dolda hörn, dörrar, utgångar, etc. Varningsenheten kan anslutas till ett fristående batteri eller till ett eluttag.

SpotMe är enkelt att installera

Antingen installerar du det själv, eller så hjälper våra tekniker att installera det för dig!
Sensorerna monteras enkelt på väggarna och sensorbatteriet håller i upp till 3 år.

Kontakta oss

Du kanske också gillar

Läs mer i vår blogg

Läs våra artiklar om intressanta ämnen inom materialhantering. Vilka nya trender ser vi under 2019?

Läs mer >

BT Optio L-serien används frekvent vid hantering av snabbrörliga konsumtionsvaror

Vårt produktutbud

Ta en titt på hela vårt sortiment av truckar som inkluderar skjutstativtruckar, staplare, smalgångs- och motviktstruckar, lyftvagnar, låglyftare och automatiska truckar.

Våra truckar

Detaljhandel och lager

Vi kan stödja dig i att minimera antalet transportrörelser och att maximera hastigheten från mottagning av gods hela vägen till den slutliga leveransplatsen.

Detaljhandel och lager

I_Site ansluter din maskinpark.

I_Site Fleet Management

I_Site kopplar upp din maskinpark, samlar in data, ger dig en översikt över vad som händer och talar om hur du kan optimera din verksamhet.

I_Site Fleet Management >>

Ta bort allt