Lean Advisory

Våra rådgivningstjänster är utformade för företag som redan har implementerat lean och etablerat en strategi i sin verksamhet med dedikerad expertis.

Under rådgivningen ägnar sig en av våra leanspecialister åt att arbeta inom ramen för de etablerade processerna hos kunden, för att ge ett yttre perspektiv och en strategisk guidning för ständig förbättring. Detta kan omfatta identifierade utbildningsbehov, utveckling av en förbättringsplan, stöd vid implementering eller helt enkelt coachande inom de områden som är mest relevanta för dig som kund.

Varje rådgivningsuppdrag är unikt och anpassat efter din verksamhet och dina utmaningar. Om du till exempel vill utveckla ditt ledarskap inom Lean kommer vi att sätta upp en plan för att observera och utvärdera din verksamhet och först därefter ge råd som är direkt anpassade till vad vi sett.

Flera rådgivare inom TLA har omfattande praktisk ledarskapserfarenhet från lean inifrån Toyota och har personligen varit inblandade i den transformerande leanresan för de europeiska fabrikernas integration.

Om du önskar att få mer information om det här erbjudandet, eller helt enkelt vill komma i kontakt med en av våra leanexperter, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Tillbaka till Toyota Lean Academy >>

Kontakta vårt Lean-team!

Ta bort allt