Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Brandskyddskontroll

Har ni gjort brandskyddskontroll?

Brandskyddsföreningens regelverk SBF 127 föreskriver att samtliga arbetsfordon och -maskiner inklusive skogs- och anläggningsmaskiner ska vara säkerhetsutrustade på ett sätt så att brand förebyggs.

Service du kan lita på

Vår serviceplanering upprätthåller driften och hjälper dig att få ut det mesta möjliga av dina truckar, oavsett märke. På så sätt kan du planera din verksamhet med fullständig trygghet. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy en serviceplan efter dina specifika behov eller också kan du välja ett av våra två servicepaket.

 

90 % Fix vid första besöket

Det här får du alltid

  • Full öppenhet och inga dolda kostnader
  • Ackrediterade tekniker
  • Full servicehistorik

Som standard innefattar varje Toyota serviceplan: transparent service utan dolda kostnader, ackrediterade tekniker, snabb svarstid och full servicehistorik.

Kontakta oss
0
Servicetekniker
0h
Leverans av reservdelar var som helst i Europa
0 000
Serviceuppdrag per år
0%
Åtgärd vid första servicebesöket
0
Net promoter score

Två servicepaket

Vi tar hand om alla dina servicebehov för de högsta nivåer av operativ prestanda och driftstid.

Full service

  • Maximal prestandanivå
  • Stilleståndstäckning
  • Förebyggande underhåll

Vi tar hand om alla dina servicebehov för högsta möjliga prestanda och drifttid. Full service innebär att vi tar hela ansvaret med förebyggande underhåll, stilleståndstäckning, samt reservdelar som behövs för service och stilleståndsreparationer.

Förebyggande underhåll

  • Undvika oplanerade stillestånd
  • Maximera säkerhet
  • Sänka risk- och reparationskostnader

Undvik oplanerade stillestånd och dyra reparationer. Vi tar ansvaret för att underhålla dina truckar enligt en avtalad serviceplan och säkerställer att de uppfyller alla säkerhetskrav.

Ladda ner Allmänna villkor FU

Toyota Service Concept

Toyota Service Concept

Som kund till Toyota är dina behov vår prioritet och det är därför vi är så passionerade när det gäller service. Värderingarna vi tillämpar i vår service är strukturerade enligt Toyota Service Concept (TSC). TSC beskriver hur vårt serviceerbjudande hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din verksamhet.

 

"Serviceteknikern som regelbundet kommer på besök är professionell och mycket effektiv. Han är en fantastisk, kundinriktad tekniker som fyller mig med tillförsikt om att trucken kommer att vara tillbaka i drift så snart som möjligt. Han är en tillgång för både er och vår verksamhet". 

Läs mer

Hur kunder värderar oss

Vad är viktigt för dig?

Genom en erkänd metodik utreder vi vad som är viktigt för dig och hur väl vi motsvarar dina förväntningar: Net Promoter Score ger oss ett värde på vår prestation.

 

Eftersom service är en betydande differentiator är det viktigt för dig att reparationer utförs snabbt, att saker och ting blir rätt första gången, samt att reservdelar är tillgängliga när de behövs. Vi ger dig just detta.

 

Varje månad samlar vi in över 1 500 kundenkäter, vilket gör det möjligt för oss att fortlöpande förbättra vår service. Då kan vi hjälpa dig att öka produktiviteten och ta kontroll över kostnaderna.

Du kanske också gillar

Handla online

I vår webshop kan du köpa eller hyra nya och begagnade truckar. Du kan även köpa reservdelar, boka service och ta del av aktuella erbjudanden.  

Till webshopen >

Är din truck redo för vintern?

Hur påverkas trucken av kyla, snö, is och väta? Hur påverkas föraren av halka och begränsad synlighet?

Läs mer >
I_Site ansluter din maskinpark.

I_Site Fleet Management

I_Site kopplar upp din maskinpark, samlar in data, ger dig en översikt över vad som händer och talar om hur du kan optimera din verksamhet.

Läs mer >

Välj rätt truckdäck - luftgummi eller hjulbanor

Genom att välja rätt däck kan du förlänga däckens livslängd, sänka energiförbrukningen och få en säkrare arbetsmiljö.

Läs mer >