Enastående effektivitet inom materialhantering

Toyota Material Handling inledde sin verksamhet 2006 för att ta hand om Toyotas och BTs materialhanteringsverksamhet i Europa.  Vi har mer än 100 år av gemensam erfarenhet inom Toyota och BT och inom Europa är vi verksamma i  mer än 30 länder.

I Sverige är vi cirka 460 medarbetare i vårt sälj- och servicebolag, varav 270 servicetekniker som arbetar när dig som kund.

Toyota Material Handling Sweden

Toyota Material Handling Sweden (TMHSE) är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, fleet managementsystemet Toyota I_Site samt analys och rådgivning.

Nära dig

Vi strävar efter att finnas nära våra kunder. 
Vi erbjuder omfattande kundsupport med kundanpassade tjänster och 24/7 servicetillgänglighet genom avtal .

Välkommen att kontakta oss!

Toyota Production System

Toyota Production System påverkar hela Toyotas organisation och består av gemensamma värderingar, kunskaper och processer.

Lär dig mer om TPS

Toyota Service Concept
Toyota Service Concept

Vår service står för långsiktig support. Exceptionell effektivitet inom materialhantering är det främsta målet för Toyota Service Concept ( TSC ) och våra serviceavtal.

Läs mer om TSC

Ta bort allt