Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

Toyota Production System

Vi tillämpar en slimmad tillverkning i vår produktion och arbetar enligt ett "pull system", vilket innebär att vi endast producerar vad du beställer. Härigenom kan vi producera allting i rätt tid och skapa ett smidigt arbetsflöde. Men vi utför naturligtvis fortlöpande kvalitetskontroller och vi förbättrar våra processer på vägen.

Hur TPS garanterar kvalitetstruckar

 • "Just in time" 
 • Jidoka: föra fram problem i ljuset 
 • Kaizen: ständig förbättring

Vi konstruerar alla våra truckar med innovation och framtida logistiska trender i åtanke, och vi fortsätter att investera i forskning och utveckling. Våra truckar produceras enligt Toyota Production System, med över 95 % av våra produkter tillverkade vid våra egna fabriker i Sverige, Frankrike och Italien. Du kan vara förvissad om att truckarna du köper från oss är noggrant testade och de servas av oss under deras livstid enligt Toyota Service Concept, för att garantera dig kvalitet. 

Läs mer om TPS

Hur TPS kan hjälpa din verksamhet

 • Hög kvalitet   
 • Mervärde för pengarna  
 • Leverans i rätt tid
 • Miljövänlighet
 • Hälsa och säkerhet

Kvinna jobbar i fabriken

Vad TPS innebär för våra teammedlemmar

 • En stark kultur av säkerhet och kvalitet
 • Väl definierade ansvarsområden
 • Möjligheten att arbeta på olika arbetsstationer och därmed utveckla kompetensen

Tack vare vår långa erfarenhet inom TPS kan vi erbjuda den kvalitet du förtjänar. Vi ger också våra anställda väldefinierade ansvarsområden, vilket uppmuntrar dem till ständig förbättring och utveckling.

Lyckas med löpande produktivitetsökning

Nuläge och målbild

Att kontinuerligt utveckla sin produktion och produktivitet utan stora investeringar i ny teknologi är vad alla företag strävar efter. För att ha större chans att lyckas uppnå det målet anser vi att vissa grundförutsättningar ska finnas på plats.

Till artikeln

Ordning och reda

På många arbetsplatser är ordning och reda väldigt underskattad och, i värsta fall, endast sedd som en disciplinär fråga. I själva verket lägger ordning och reda grunden till en säkrare arbetsmiljö, bättre kvalitetsresultat och en högre produktivitet. Hur hänger det här ihop?

Till artikeln

Visuell kontroll

Målsättningen med att ha en genomtänkt och tydlig visualisering i verksamheten är att de som arbetar i verksamheten ska ha bästa möjliga förutsättningar att göra sitt arbete så bra som möjligt, i linje med verksamhetens mål och riktlinjer.

Till artikeln

Daglig uppföljning

För att kontinuerligt lyckas hitta de små utvecklingspunkterna som summeras ihop till en klar och löpande produktivitetsförbättring, krävs det att uppföljningen är så pass tät att de punkterna inte försvinner.

Till artikeln

Du kanske också gillar

Förare kör plocktrucken BT Optio

Vårt produktutbud

Ta en titt på hela vårt sortiment av lagertruckar, motviktstruckar och automatiserade truckar.

Läs mer >
Människor och truckar

Vår syn på hållbar utveckling

Genom vårt eget arbete med hållbar utveckling lär vi oss hur vi genom våra produkter och tjänster kan maximera säkerhet, minimera miljöpåverkan och optimera affärsprocesserna även för våra kunder.

Läs mer >
Klocka som visar hur vi jobbar med service.

Toyota Service Concept

Vi uttrycker vår passion för service med Toyota Service Concept, ett strukturerat tillvägagångsätt för att optimera våra tjänster. 

Läs mer >
The Toyota Way är vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

The Toyota Way

Vår vision är att ge dig enastående effektiv materialhantering, vilket vi gör genom att tillämpa våra gemensamma värderingar - the Toyota Way.

Läs mer >